Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

zestaw do oceny.

Featured Replies

Napisano

jako, ze ostatnio po problemach z tweeterami zacząłem sie rozgladac za różnymi głośnikami to pomyslalem, zeby moze troche unowocześnić caly zestaw.

tak wiec pod ostrzał fachowej opinni trafia takie cos:

Teetery:

sinuslive neo25

woofery:

phonocar pro-tech 165

sub:

któryś z modeli rockfod-fosgate 25cm 150W

wzmacniacz:

crunch gpx 1000.4 4-kanalowy

kable: hollywood.

co o tym sadzicie? zestaw na pewno nie na zawody. do grania dla przyjemności. muzyka bardzo różna. reggae, rock, pop az do niektorych odmian metalu.

Napisano

> jako, ze ostatnio po problemach z tweeterami zacząłem sie rozgladac za różnymi głośnikami to

> pomyslalem, zeby moze troche unowocześnić caly zestaw.

> tak wiec pod ostrzał fachowej opinni trafia takie cos:

> Teetery:

> sinuslive neo25

> woofery:

> phonocar pro-tech 165

> sub:

> któryś z modeli rockfod-fosgate 25cm 150W

> wzmacniacz:

> crunch gpx 1000.4 4-kanalowy

> kable: hollywood.

> co o tym sadzicie? zestaw na pewno nie na zawody. do grania dla przyjemności. muzyka bardzo różna.

> reggae, rock, pop az do niektorych odmian metalu.

ama bl 160 + mission (audax) + zwrotnica do tego , sub coś z stx , i dwa wzmacniacze dwukanałowe

Napisano
  • Autor

> ama bl 160 + mission (audax) + zwrotnica do tego , sub coś z stx , i dwa wzmacniacze dwukanałowe

oprócz stx to nic z tego co napisales to nie znam... a jak to wyglada mniej wiecej kosztowo? bo to co ja napisalem to jest lacznie ok 900zl jesli dobrze pamietam. tak do 1000. i w tym bym sie chciał zmieścić hmm.gif a stx ma teraz cos ciekawego? pamietam jak kiedys mieli takiego fajnego suba nie pamietam oznaczenia ale bylo cos 30-300. tyle ze to bylo 30cm. A ja bym chciał cos z 25cm bo 30 moze miec sporą bezwladnosc i w niektorych kawałkach bedzie za wolna...

Napisano

> oprócz stx to nic z tego co napisales to nie znam... a jak to wyglada mniej wiecej kosztowo? bo to

> co ja napisalem to jest lacznie ok 900zl jesli dobrze pamietam. tak do 1000. i w tym bym sie

> chciał zmieścić a stx ma teraz cos ciekawego? pamietam jak kiedys mieli takiego fajnego suba

> nie pamietam oznaczenia ale bylo cos 30-300. tyle ze to bylo 30cm. A ja bym chciał cos z 25cm

> bo 30 moze miec sporą bezwladnosc i w niektorych kawałkach bedzie za wolna...

ama bl 160 - nowy zestaw kosztuje około 90-110 zł , mission'y kupowałem po 10 zł/szt , teraz kosztuja koło 40 zł szt ( http://allegro.pl/audax-mission-tm025c-nowe-gratis-pierscienie-wwa-i2615389081.html) zwrotnica robiona do nich na zamówienie to ok 110-120 zł za całość (taki zestaw na przodzie bije wszystkie nowe zestawy do 500-600 zł ) wzmacniacz jakis oldschool kenwooda,alpine,sony to jest max 200 zł , co stx to musisz go dobrac do swoich preferencji - nie sa to głosniki drogie ale potrzebuja sporo mocy

Napisano
  • Autor

> ama bl 160 - nowy zestaw kosztuje około 90-110 zł , mission'y kupowałem po 10 zł/szt , teraz

> kosztuja koło 40 zł szt (

> http://allegro.pl/audax-mission-tm025c-nowe-gratis-pierscienie-wwa-i2615389081.html) zwrotnica

> robiona do nich na zamówienie to ok 110-120 zł za całość (taki zestaw na przodzie bije

> wszystkie nowe zestawy do 500-600 zł ) wzmacniacz jakis oldschool kenwooda,alpine,sony to jest

> max 200 zł , co stx to musisz go dobrac do swoich preferencji - nie sa to głosniki drogie ale

> potrzebuja sporo mocy

napisalem Ci priva zanim przeczytałem tutaj, ale widze ze moje pytanie jest juz nie aktualne zlosnik.gif

bede w takim razie kompletowal taki zestaw skoro mowisz ze warto ok.gif powiedz mi tylko gdzie moge dostać bl160, bo na allegro nie widzialem... hmm.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.