Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Interfejs diagnostyczny do Ceed'a

Featured Replies

Napisano

Co sądzicie o takich wynalazkach hmm.gif Ktoś może posiada i podzieli się uwagami skromny.gif

Przykład 1

Przykład 2

W sumie fajna sprawa i zwraca się po 2 podpięciach pod kompa w ASO zlosnik.gif Faktycznie ten STN1110 jest lepszy od ELM327, warto dopłacać te 4 dychy hmm.gif

No i gdzie w Ceed jest gniazdo diagnostyczne w kabinie niewiem.gif Zapewne gdzieś w rejonie kolumny kierownicy, ale jak z dostępem do niego, trzeba coś rozkręcać (to pod maska zlokalizowałem) zlosnik.gif

Napisano

Ja jeszcze nie widzialem na zadnym forum zeby ktos to podlaczal. DO ceeda jest malo pirackich programow na kompa wiec duzo tym nie zdzialasz. Nawet nie wiem czy wyswietli bledy.

Napisano
  • Autor

> Ja jeszcze nie widzialem na zadnym forum zeby ktos to podlaczal. DO ceeda jest malo pirackich

> programow na kompa wiec duzo tym nie zdzialasz. Nawet nie wiem czy wyswietli bledy.

Eeeee... No to szkoda frown.gif

Napisano

> Eeeee... No to szkoda

Poszukaj na innych forach. Jak znasz rosyjski to super tam chlopaki najwiecej dzialaja. Z Oplem albo VW byloby latwiej. Malo tego w module komfortu nie widze za duzo rzeczy do wlaczania za pomoca interfejsu w ASO. W skrocie to tak jak w lanosie szalu nie ma. W Skodzie mozna np wlaczyc dodatkowe wyposazenie jak np doswietlanie zakretow etc. Tu tego nie ma frown.gif

• 5 miesięcy później...
Napisano

> Co sądzicie o takich wynalazkach Ktoś może posiada i podzieli się uwagami

> Przykład 1

> Przykład 2

> W sumie fajna sprawa i zwraca się po 2 podpięciach pod kompa w ASO Faktycznie ten STN1110 jest

> lepszy od ELM327, warto dopłacać te 4 dychy

> No i gdzie w Ceed jest gniazdo diagnostyczne w kabinie Zapewne gdzieś w rejonie kolumny

> kierownicy, ale jak z dostępem do niego, trzeba coś rozkręcać (to pod maska zlokalizowałem)

Fakntycznie ciekawie o stn1110 piszą człowieki i za stówkę można dostać wersję USB. Fajnie gdyby się wypowiedzaiał jakiś posiadacz, co do kwestii softłerowej także.

A ktoś się wie o skanerach D900?