Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

1.4T 140KM i 1.6T 180KM spalanie powyzej 120km/h

Featured Replies

Napisano

Ceed dyzel Panie od dziadka z Polski pali przy predkosciach autostradowych 140-160 miejscami szybciej spy.gif na niemieckiej autostradzie grinser006.gif 7,5 do 8l. Z tym, ze wyje i generalnie sie meczy i jest za glosno. Ile w takich warunkach spala silniki Opla? Ja mam skrzynie 5 tu jest 6. Wiec zalozmy wlaczony tempomat i 6 bieg. Jak z glosnoscia i szumem wiatru? Przymierzam sie do GTC zlosnik.gif

Napisano

> Ceed dyzel Panie od dziadka z Polski pali przy predkosciach autostradowych 140-160 miejscami

> szybciej na niemieckiej autostradzie 7,5 do 8l. Z tym, ze wyje i generalnie sie meczy i jest

> za glosno. Ile w takich warunkach spala silniki Opla? Ja mam skrzynie 5 tu jest 6. Wiec

> zalozmy wlaczony tempomat i 6 bieg. Jak z glosnoscia i szumem wiatru? Przymierzam sie do GTC

cisza do 120. potem rośnie głosność ale do przyjęcia. W 8 litrach 1,6 -180KM, powinienes się zmieścić przy 140km/h. Ale z miastem to juz tak słodko nie jest.

W dwóch firmówkach, skrzynie 6 - padły. W ramach gwarancji.

Napisano
  • Autor

> cisza do 120. potem rośnie głosność ale do przyjęcia. W 8 litrach 1,6 -180KM, powinienes się

> zmieścić przy 140km/h. Ale z miastem to juz tak słodko nie jest.

> W dwóch firmówkach, skrzynie 6 - padły. W ramach gwarancji.

A jak wyglada przyspieszenie powyzej tych 120km/h bo ceed to mi zdycha. Cale skrzynie wymieniali? Co sie dzialo?

Napisano

> A jak wyglada przyspieszenie powyzej tych 120km/h bo ceed to mi zdycha. Cale skrzynie wymieniali?

> Co sie dzialo?

Od 3 tyś obr. dmuchawka daje mocno. Auto zbiera się żwawo. Ale pocisk, jak lotus to nie jest zlosnik.gif. Wymieniali wyjące łożyska.

Deptanie przy wyprzedzaniu, powyżej 120km/h, to tornado w zbiorniku. Bez problemu osiągniesz ponad 20l/100.

Napisano

> Od 3 tyś obr. dmuchawka daje mocno. Auto zbiera się żwawo. Ale pocisk, jak lotus to nie jest .

> Wymieniali wyjące łożyska.

Może to te same skrzynie co w Bravo? Tez bywają takie kłopoty w t-jetach

Napisano
  • Autor

> Od 3 tyś obr. dmuchawka daje mocno. Auto zbiera się żwawo. Ale pocisk, jak lotus to nie jest .

> Wymieniali wyjące łożyska.

> Deptanie przy wyprzedzaniu, powyżej 120km/h, to tornado w zbiorniku. Bez problemu osiągniesz ponad

> 20l/100.

Ale rozumiem, ze chwilowe grinser006.gif W KIA tez tyle jest jak sie mocno wcisnie. Automatem jezdziles?

Napisano

> Automatem jezdziles?

Astrą Nie.

Napisano

Ja mam jak w podpisie i myślę ze w 8l się zmieścisz. Mi w miarę gładko 230 pojechała. zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.