Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Chevrolet - Cewka zapłonowa

Featured Replies

Napisano

Witam. Mam następujący problem. Czy ktoś może mi napisać gdzie mogę kupić wtyczkę która wchodzi na cewkę zapłonową. Została ona zepsuta przez mechaników i jakoś się oni do tego nie przyznają. Czasami świeci się przez to check silnika gdy jednak ją poprawię to już przestaje. Będę wdzięczny za pomoc. smile.gif

Napisano

> Witam. Mam następujący problem. Czy ktoś może mi napisać gdzie mogę kupić wtyczkę która wchodzi na

> cewkę zapłonową. Została ona zepsuta przez mechaników i jakoś się oni do tego nie przyznają.

> Czasami świeci się przez to check silnika gdy jednak ją poprawię to już przestaje. Będę

> wdzięczny za pomoc.

Spróbuj w ASO czasem nie mają takich strasznych cen.

Napisano

> Witam. Mam następujący problem. Czy ktoś może mi napisać gdzie mogę kupić wtyczkę która wchodzi na

> cewkę zapłonową. Została ona zepsuta przez mechaników i jakoś się oni do tego nie przyznają.

> Czasami świeci się przez to check silnika gdy jednak ją poprawię to już przestaje. Będę

> wdzięczny za pomoc.

Szukaj na Ebay.com pod haslem DELCO

Napisano
  • Autor

Witam. Niestety w salonie nie mają takiej części. Może ma ktoś takie coś do sprzedania. Pozostaje tylko szrot.

Napisano

> Witam. Niestety w salonie nie mają takiej części. Może ma ktoś takie coś do sprzedania. Pozostaje

> tylko szrot.

Zobacz czy pasuje z Opla? Oni maja więcej zestawów naprawczych wiązek

A tak na powaznie poszukaj na Ebay pod haslem ACDELCO, a jak nie ma to napisz do goscia moze ma ale nie wystawione

• 3 tygodnie później...
Napisano
  • Autor
45657800316761382835.jpg Udało mi się zrobić zdjęcie tej wtyczki dobrej. Może ktoś z forumowiczów ma taką do sprzedania lub wie gdzie ją kupić. Bardzo proszę o pomoc.
Napisano

> Udało mi się zrobić zdjęcie tej wtyczki dobrej. Może ktoś z forumowiczów ma taką do sprzedania

> lub wie gdzie ją kupić. Bardzo proszę o pomoc.

A tutaj jak ci proponowałem, wyslij zdjecie to moze pomogą ci dobrać.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.