Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

tunelik srodkowy ver na 3 kubki

Featured Replies

Napisano

jak kogos interesuje to nowka sztuka w sklepie fiata kosztuje 110 zl wiec... raczej nie oplaca sie kupowac/polowac na alledrogo za uzywkami

Napisano

A kolory do wyboru ja kupiłem mam już ale kolega poszukuję zlosnik.gif

Kolor czarny smile.gif

Napisano
  • Autor

> A kolory do wyboru ja kupiłem mam już ale kolega poszukuję

> Kolor czarny

trzeba patrzec bo w eperze sa dwie wersje dlugiego tunelika (zwie sie to mebelek srodkowy...) zmiana kolorystyki nastapila w 2006 roku wiec przed bedzie szary a po czarny

wg epera cena 119 zl - mi sprzedano za 110 zl

Napisano

> trzeba patrzec bo w eperze sa dwie wersje dlugiego tunelika (zwie sie to mebelek srodkowy...)

> zmiana kolorystyki nastapila w 2006 roku wiec przed bedzie szary a po czarny

> wg epera cena 119 zl - mi sprzedano za 110 zl

Zdarza się znaleźć taniej... Ja kupiłem na allegro za 80zł plus koszty przesyłki 10zł, więc okazje czasem się zdarzają. Wersja szara, oryginalna i nieużywana (ktoś kupił i nie zdążył zmienić), numer na opakowaniu to 735412618.

Prawda jest taka, że jakbym miał kupować używkę na allegro to zdecydowałbym się jednak na oryginał.

Ja sam próbowałem kupić używkę w cenie około 60 złotych, ale handlarz (jak to handlarz) skutecznie mnie zniechęcił swoim cwaniactwem. Trafił się nowy egzemplarz na allegro to wziąłem.

Napisano
  • Autor

> Ja sam próbowałem kupić używkę w cenie około 60 złotych, ale handlarz (jak to handlarz) skutecznie

> mnie zniechęcił swoim cwaniactwem. Trafił się nowy egzemplarz na allegro to wziąłem.

tez jakis czas polowalem na uzywki w dobrym stanie czy tez wlasnie takie nowki co komus zostaly ale... czasu zmarnowalem i poszedlem i kupilem w sklepie.. tym bardziej jak dowiedzialem sie jego cene - a jeszcze nie tak dawno ten plastik kosztowal w sklepie ponad 200 zl - wiec cena byla... chora

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.