Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pasek B5 - wahacze...

Featured Replies

Napisano

Kumplowi w ciągu 2 tygodni pękły dwa przednie wahacze dolne - lewy i prawy. Pęknięcie bardzo dziwne - rozleciały się (jak przecięte nożem) gniazda sworzni. Efekt na szczęście i tak szczęśliwy, bo nie doszło do tragedii - oba strzeliły na parkingu jego własnej myjni ok.gif

To jakaś cecha typowa (mam na myśli części z kupolitu), czy coś pofifrał przy montażu? Wahacze wytrzymały niewiele ponad 10 kkm.

Napisano

jak sie kupuje części z kupolitu to tak można skończyć - niestety jakości chinskich zamienników nikt nie sprawdza...

trzeba też uważać na podejrzanie tanie wahacze znanych firm np lemforder - też się zdarzają chinskie zamienniki klepane na podobniejstwa firmowych.

Napisano
  • Autor

> jak sie kupuje części z kupolitu to tak można skończyć - niestety jakości chinskich zamienników nikt nie sprawdza...

Czyli tak, jak myślałem sick.gif Przecież to sprzedawanie śmierci. Gdyby się to stało dzień wcześniej, to byłyby co najmniej dwa czarne worki...

> trzeba też uważać na podejrzanie tanie wahacze znanych firm np lemforder - też się zdarzają chinskie zamienniki klepane na podobniejstwa firmowych.

Febi - koło 200 złotych za sztukę - powinno być OK?

Napisano

febi są OK.

ALe najlepsze są oryginalne Lemfordery - na forum va-passat.pl da sie je kupic chyba najtaniej w dziale - ogłoszenia i usługi komercyjne smile.gif

Napisano
  • Autor

> febi są OK.

To dobrze smile.gif Kolega żywy mi się jeszcze przyda wink.gif

> ALe najlepsze są oryginalne Lemfordery - na forum va-passat.pl da sie je kupic chyba najtaniej w dziale - ogłoszenia i usługi komercyjne

Człek to dziwny... z internetu mało co korzysta, zamówionych przez internet rzeczy nie lubi, bo "są do niczego" (vide najwyraźniej chińskie wahacze z allegro) wink.gif

Napisano

> To dobrze Kolega żywy mi się jeszcze przyda

> Człek to dziwny... z internetu mało co korzysta, zamówionych przez internet rzeczy nie lubi, bo "są

> do niczego" (vide najwyraźniej chińskie wahacze z allegro)

jeszcze jedna rada - niech zmieni wszystkie wahacze z przodu na raz. często się z taką opinią spotykalem.

pad jednego wahacza często za sobą ciągnie pad sąsiedniego - więc szkoda wykanczać dopiero zmieniony wahacz.

Napisano
  • Autor

> jeszcze jedna rada - niech zmieni wszystkie wahacze z przodu na raz. często się z taką opinią spotykalem.

> pad jednego wahacza często za sobą ciągnie pad sąsiedniego - więc szkoda wykanczać dopiero zmieniony wahacz.

Obawiam się, że nie do przetłumaczenia sprawa. Liczę tylko, że się nie zabije, bo kto mi będzie auto mył i odkurzał wink.gif

Napisano

> Kumplowi w ciągu 2 tygodni pękły dwa przednie wahacze dolne - lewy i prawy. Pęknięcie bardzo dziwne

> - rozleciały się (jak przecięte nożem) gniazda sworzni. Efekt na szczęście i tak szczęśliwy,

> bo nie doszło do tragedii - oba strzeliły na parkingu jego własnej myjni

> To jakaś cecha typowa (mam na myśli części z kupolitu), czy coś pofifrał przy montażu? Wahacze

> wytrzymały niewiele ponad 10 kkm.

sciagalem a6 z drogi gdzie podczas jazdy dolny wachacz sie urwal przy swozniu, felga do wymiany, zderzak i blotnik pogiete, duzo mial szczescia ze nic sie nie stalo.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.