Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

czy to oszustwo na stacji LPG?

Featured Replies

Napisano

Witam. Wczoraj w moim mieście Łaskarzewie została otwarta nowa stacja LPG. W dniu otwarcia gaz kosztował jedynie 1,99ZŁ! wiec wszyscy się na to rzucili. kolejki kilometrowe. Wszystko było by fajnie tylko coś mi tu nie pasuje. Zawsze jak tankuje do pełna wchodzi mi koło 34L gazu. pojechałem i miałem jeszcze gazu na jakieś 100 km czyli koło 8 L. czyli teoretycznie do pełna powinno mi wejśc jakies 25-26 L. a mi przy tym tankowaniu do pełna weszło aż 31L i tu mi coś nie pasowało. NIe podobało mi się też to że tankowanie trwało bardzo długo. wolno się tankowało. ten koleś mowił dlatego że mają słabe ciśnienie bo świeże zbiorniki postawione. czy jest w tym coś podejrzanego? czy to możliwe że tak dużo mi zatankował?

Napisano

Czy podczas tankowania, samochód stał na pochyłości?

Pozdrawiam BAS

Napisano
  • Autor

> Czy podczas tankowania, samochód stał na pochyłości?

> Pozdrawiam BAS

może troszeczkę napewno nie stał na jakiejś górce ale też nie stał na płaskim

Napisano

> Witam. Wczoraj w moim mieście Łaskarzewie została otwarta nowa stacja LPG. W dniu otwarcia gaz

> kosztował jedynie 1,99ZŁ! wiec wszyscy się na to rzucili. kolejki kilometrowe. Wszystko było

> by fajnie tylko coś mi tu nie pasuje. Zawsze jak tankuje do pełna wchodzi mi koło 34L gazu.

> pojechałem i miałem jeszcze gazu na jakieś 100 km czyli koło 8 L. czyli teoretycznie do pełna

> powinno mi wejśc jakies 25-26 L. a mi przy tym tankowaniu do pełna weszło aż 31L i tu mi coś

> nie pasowało. NIe podobało mi się też to że tankowanie trwało bardzo długo. wolno się

> tankowało. ten koleś mowił dlatego że mają słabe ciśnienie bo świeże zbiorniki postawione. czy

> jest w tym coś podejrzanego? czy to możliwe że tak dużo mi zatankował?

Z doświadczenia zauważyłem ze jak sie tankuje wolno to zawór później odbija i wtedy wchodzi mi nawet 35-37 litrów na butli 42litry.

Standardowo wchodzi 32 litry.

Napisano

>czy to możliwe że tak dużo mi zatankował?

Różnica dość duża, ale zobaczysz, ile na tym gazie przejedziesz. Najlepiej w takiej sytuacji zużyć cały gaz z butli.

Napisano

Za 1,99 zł i tyle płaczu?

Nie tankuj tam w przyszłości i nie będzie bolało.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.