Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

AH akcja serwisowa CIM

Featured Replies

Napisano

Witam.

Wszyscy którzy jeżdżą AH i Zafirą B

Była swojego czasu Akcja Serwisowa 10-R-036 - dot. CIMu, sporadycznego wadliwego działania sygnału dźwiękowego

Akcja ta kończy się 31.12.2012r jeśli ktoś nie był a się łapie na tą akcje to niech się śpieszy

Napisano

> Witam.

> Wszyscy którzy jeżdżą AH i Zafirą B

> Była swojego czasu Akcja Serwisowa 10-R-036 - dot. CIMu, sporadycznego wadliwego działania sygnału

> dźwiękowego

> Akcja ta kończy się 31.12.2012r jeśli ktoś nie był a się łapie na tą akcje to niech się śpieszy

a robią coś nowego czy nadal to samo czyli zakładanie spinek?

Mi niby naprawili nacisnąłem klakson i niestety dalej lipa. Ponownie zabrali auto, po 15 minutach stwierdzili ze taśma do wymiany.

Napisano

Ja byłem w lipcu na tej akcji i tylko założyli spinkę.

Napisano

> Ja byłem w lipcu na tej akcji i tylko założyli spinkę.

i problem zniknął? w ogóle był ?

Napisano

Czy to są astry z jakiegoś określonego rocznika bo jak narazie nie mam żadnej usterki i niech tak zostanie,a nie chce żeby mi coś aso pokręciło.

Napisano
  • Autor

> Czy to są astry z jakiegoś określonego rocznika

Napisz meila do GM Polska z zapytaniem czy twoja astra łapie się na jakieś akcje serwisowe i wtedy będziesz wiedział co i jak

Opel Akcje Naprawcze

Napisano

> i problem zniknął? w ogóle był ?

jak dowiedziałem się o tej akcji to specjalnie sprawdziłem czy klakson w mojej astrze działa ale wszystko było OK więc w moim przypadku to była tylko profilaktyka

Napisano

> Czy to są astry z jakiegoś określonego rocznika bo jak narazie nie mam żadnej usterki i niech tak

> zostanie,a nie chce żeby mi coś aso pokręciło.

U mnie krzywo przykrecili CIM przez co obudowa plastikowa była przekrecona względem zegarów nie jechałem już do nich z powrotem sam to ustawiłem, a swoją droga czy luźną kostka nie przyczynia się do padniecia CIM?

Napisano

> U mnie krzywo przykrecili CIM przez co obudowa plastikowa była przekrecona względem zegarów nie

> jechałem już do nich z powrotem sam to ustawiłem, a swoją droga czy luźną kostka nie

> przyczynia się do padniecia CIM?

IMHO nie przyczynia sie ale spinka ściska CIM i może przez to poprawić sytuację z luźnymi lutami CIM i błedami 1614 i 1616.

Napisano

Ja cima naprawiłem sam , najpierw poczytałem , popytałem i ogarnąłem temat , miałem problem z ESP , przyczyną tego był czujnik kąta skrętu kierownicy , który siedzi w cimie , do ASO to ja tylko po części zamienne latam.

Napisano

> Witam.

> Wszyscy którzy jeżdżą AH i Zafirą B

> Była swojego czasu Akcja Serwisowa 10-R-036 - dot. CIMu, sporadycznego wadliwego działania sygnału

> dźwiękowego

> Akcja ta kończy się 31.12.2012r jeśli ktoś nie był a się łapie na tą akcje to niech się śpieszy

a czym się objawia ta usterka ???

Napisano
  • Autor

> a czym się objawia ta usterka ???

Quote:

Kampania nr 10-R-036.

Do serwisów muszą udać się niektórzy kierowcy Astra H oraz Zafira B, gdyż w niektórych autach wyprodukowanych w Belgii, Wielkiej Brytanii, Niemczech oraz Polsce sporadycznie może występować wadliwe działanie sygnału dźwiękowego (klaksonu). Problem dotyczy modułu CIM (Zintegrowany moduł kolumny kierowniczej).

Na rynek polski wprowadzono 39 950 samochodów objętych kampanią
zlosnik.gif

Che ci się szukać czy twój numer VIN znajduje się na tej krótkiej liście?

zlosnik.gif39950 zlosnik.gif

Napisano

> Che ci się szukać czy twój numer VIN znajduje się na tej krótkiej liście?

> 39950

ctrl+F następnie wklepać VIN i nacisnąć Enter. Ot całe szukanie grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> ctrl+F następnie wklepać VIN i nacisnąć Enter. Ot całe szukanie

ehhh..... ty to potrafisz wszystko zepsuć zlosnik.gif033102bebe_1_prv.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.