Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wymiana żarówki przód golf 6

Featured Replies

Napisano

Witam po sąsiedzku i o porade proszę. Spaliła mi się w golfie żarówka mijania i nie wiem jak się zabrać do wymiany bo miejsca to tam niewiele. Może jest jakaś dobra dusza i naprowadzi mnie jak to bezproblemowo załatwić. Motorek jest w nim 2.0. Z góry dzięki za porady.

Napisano

> Witam po sąsiedzku i o porade proszę. Spaliła mi się w golfie żarówka mijania i nie wiem jak się

> zabrać do wymiany bo miejsca to tam niewiele. Może jest jakaś dobra dusza i naprowadzi mnie

> jak to bezproblemowo załatwić. Motorek jest w nim 2.0. Z góry dzięki za porady.

Miejsca jest mało, ale tragedii nie ma. Wymieniałem wielokrotnie. Normalnie: zdejmujesz klapkę (najpierw sprężynki) i następnie wykręcasz (charakterystyczne pstryknięcie) uchwyt żarówki. Sam uchwyt ma na tyle długi, wystający element, że trzymając za niego wyciągasz go razem z żarówką. Założenie żarówki, to odwrotna operacja.

mar00ha

Napisano
  • Autor

> Miejsca jest mało, ale tragedii nie ma. Wymieniałem wielokrotnie. Normalnie: zdejmujesz klapkę

> (najpierw sprężynki) i następnie wykręcasz (charakterystyczne pstryknięcie) uchwyt żarówki.

> Sam uchwyt ma na tyle długi, wystający element, że trzymając za niego wyciągasz go razem z

> żarówką. Założenie żarówki, to odwrotna operacja.

> mar00ha

Wielkie dzięki, jutro będę próbował. Nie wiedziałem nawet że jest tam jeszcze coś co trzeba wyjąć. Wiem, wiem ale auto mam dopiero 4 dni.

Napisano
  • Autor

> Po jakim przebiegu padła Ci żarówka?

Po 1500km. A ma to jakieś znaczenie?

Napisano

> Po 1500km. A ma to jakieś znaczenie?

Nie ma znaczenia, ale bardzo szybko poszła. U mnie ponad 35 tys przebiegu i nic.

Napisano

> Nie ma znaczenia, ale bardzo szybko poszła. U mnie ponad 35 tys przebiegu i nic.

skąd to pytanie ?? chciałeś się pochwalić?? yikes.gif

Napisano

Udało się wymienić? Wiecie może co to są za żarówki te fabryczne? Dajecie jakieś lepsze, czy te które były w serii?

Napisano
  • Autor

> Udało się wymienić? Wiecie może co to są za żarówki te fabryczne? Dajecie jakieś lepsze, czy te

> które były w serii?

Oczywiście, udało się. Fakt, miejsca niewiele ale większego problemu nie było. Fabrycznie był Philips, ja kupiłem Osram. Nie przywiązywałem uwagi do producenta, po prostu kupiłem znanego.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.