Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

xenon - LKM - zwykla lampa..

Featured Replies

Napisano

Pytanie mam bo szukam kupca na moje e46 smile.gifDla Ciekawskich smile.gif i mysle ze nikt nie da mi takich pieniedzy bo te auta chodza tak do 3500funtow.. wiec chcialem zamienic lampy xenon na zwykle i czy jak nieprzeprogramuje LKM to bedzie jakis blad wyskakiwac czy tylko regulacja wysokosci swiatel nie bedzie dzialac i wszystko bedzie OK ??

Napisano

Powinno byc wszystko ok, tzn poza regulacją. Przynajmniej tak bylo w moim starym 320d. Co ciekawe robilem sobie sam programowanie pod xenon zwyklego modułu z regulacją. Smiesznie to działało, bo regulacja dziala tylko chwile po zaplonie, pozniej byla nie aktywna

Napisano
  • Autor

> Powinno byc wszystko ok, tzn poza regulacją. Przynajmniej tak bylo w moim starym 320d. Co ciekawe

> robilem sobie sam programowanie pod xenon zwyklego modułu z regulacją. Smiesznie to działało,

> bo regulacja dziala tylko chwile po zaplonie, pozniej byla nie aktywna

o to ciekawe smile.gif ja zaraz po zalozeniu xenonu i przelaczeniu LKM na xenon przelozylem przednia czesc na ta bez mozliwosci reg. wysokosci...

Teraz sie zastanawiam czy jak kupie zwykle lampy i zaloze czy bedzie OK bo to pozwoli mi obnizyc cene o jakies 350funtow jak nie lepiej... chcialem felgi tez wyciagnac ale raczej odpada ta opcja poniewaz musial bym kupic inne zwykle a to juz mija sie z celem..

jeszcze mysle czy nie wyciagnac przednich amorkow bo mam eibach pro street (gwint) i wsadzic zwykly FK..

I nie dawac nic do auta jesdynie standardowy zawias..

reszte gratow sprzedawac pojedynczo i miec nadzieje ze sprzedam w odpowiednich cenach...

tylko czy mi sie chce sick.gif

Napisano

> o to ciekawe ja zaraz po zalozeniu xenonu i przelaczeniu LKM na xenon przelozylem przednia czesc

> na ta bez mozliwosci reg. wysokosci...

Wlasnie nie, regulacja i tak nie bedzie dzialac (podczas jazdy) bedzie to jedynie wyjsciowe polozenie od ktorych bedzie dopasowyal sie aut. regulator. Mam nadzieje ze czaisz grinser006.gif

> tylko czy mi sie chce

Mi też by sie nie chcialo. Jak sie nie sprzeda to wtedy ewentualnie mysl. Na takie zglebione autko musisz trafic lubiącego to klienta a takich jest zdecydowanie mniej niz tych wolących oryginał

Napisano
  • Autor

> Wlasnie nie, regulacja i tak nie bedzie dzialac (podczas jazdy) bedzie to jedynie wyjsciowe

> polozenie od ktorych bedzie dopasowyal sie aut. regulator. Mam nadzieje ze czaisz

tak tak smile.gif czailem od poczatku wink.gif

> Mi też by sie nie chcialo. Jak sie nie sprzeda to wtedy ewentualnie mysl. Na takie zglebione autko

> musisz trafic lubiącego to klienta a takich jest zdecydowanie mniej niz tych wolących oryginał

mialem wlaczana aukcje i bylo 61 ogladajacyh i 1234 odtwarcia w przeciagu 7dni..... i jakos ponad 30 ofert kupna , lecz wszystko bylo malo i nisko..

Oddal bym wszystko co mam za 4000 lub myslalem ze dac 3500 ale wziasc lampy i zalozyc przedni zawias z FK (tani - mam na stanie) i niech ktos polozy tyle i bierze... reszte czesci bym sprzedawal pojedynczo... hmm dam sobie tydzien jak nie bedzie rezultatow to zawias przeloze szybko... zmienie opis i przeloze lampy na zwykle.. zalezy mi na sprzedazy ale niechce oddac za darmo bo daje komus dzialajace auto z bardzo duza iloscia informacji o przebiegu , stanie , rach na ponad 3k funtow na same czesci nie liczac zadnego zawiasu , hamulcow , felg , i roznego rozdzaju drobinek wink.gif

Trzymaj kciuki by sie sprzedalo smile.gifwink.gif

Napisano

> Trzymaj kciuki by sie sprzedalo

Jak jest dobre to klient sie znajdzie szybko. Brat ostatnio sprzedawal swoja 530d, wystawial ją tydzien i wzial pierwszy kupujący. Dostal tyle ile chciał. Moją 320d sprzedawalem jakies 3 dni, ale rekord mialem przy sprzedazy seata ibizy - poszła w niecałe 3h od wystawienia. Ale to juz temat na inny post

Napisano

> Dawaj cenę na priv.

No przeca masz ceny w aukcji i w wątku grinser006.gif

Napisano

> No przeca masz ceny w aukcji i w wątku

Reflektorów. grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> Jak jest dobre to klient sie znajdzie szybko. Brat ostatnio sprzedawal swoja 530d, wystawial ją

> tydzien i wzial pierwszy kupujący. Dostal tyle ile chciał. Moją 320d sprzedawalem jakies 3

> dni, ale rekord mialem przy sprzedazy seata ibizy - poszła w niecałe 3h od wystawienia. Ale to

> juz temat na inny post

moja cena jest wyzsza niz srednia krajowa a nawet wyzsza niz najwyzsza z tego roku na ebay wink.gif

jeden koles jest zainteresowany bez dodatkowych gratow , on chce tylko auto.. wiec moge mu cene zbic w dol.... musze pomyslec co i jak..

Napisano
  • Autor

> Reflektorów.

w PL sa tansze niz w UK wink.gif do tego te co mam trzeba by lekko przedlubac wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.