Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Usczelniacze w 1,2 16v

Featured Replies

Napisano

Panowie zima juz tuz tuz, auto wedruje do garazu, plan na ta zime jest taki zeby wymienic wszystkie uszczelniacze w silniku bo tu i owdzie sie poci.

Potrzebuje znac wymiary wszystkich uszczelniaczy tj. wal - pompa, wal - sprzeglo, glowica - rozrzad. To chyba wszystkie, pod cewkami chyba nie ma uszczelniaczy tylko sama metalowa uszczelka ... no chyba ze sie myle zlosnik.gif

Napisano

Jak mi koleś remontował 8V to zanabył pełniutki komplet takich właśnie gadżetów bodajże Reinza w jednym zestawie. Była tam też UPG, która do dzisiaj się po piwnicy wala. Na bank do 16V też takie coś jest. UPG i inne pozostałości sobie potem na Allegro albo Centogiełdzie opchniesz ok.gif

Napisano

po piwnicy wala. Na bank do 16V też

> takie coś jest. UPG i inne pozostałości sobie potem na Allegro albo Centogiełdzie opchniesz

jest jest bo sam ostatnio taki zestaw zanabyłem ok.gif tylko nie pamietam producenta wink.gif

Napisano
  • Autor

> po piwnicy wala. Na bank do 16V też

> jest jest bo sam ostatnio taki zestaw zanabyłem tylko nie pamietam producenta

Powiedz mi ile Cie ten zestaw kosztowal? Zamawiales w motoryzacyjnym czy gdzies na necie?

Napisano

> Powiedz mi ile Cie ten zestaw kosztowal? Zamawiales w motoryzacyjnym czy gdzies na necie?

Zamawiał majster od remontów razem z resztą części, panewkami, pierścieniami, śrubami do głowicy itd. Nie wiem ile kosztowało, bo poszło w rachunek ogólny. Jak mnie tknie to może poszukam rachunku za to, może będzie wyliczone, ale to najwcześniej w łykend.

Napisano
  • Autor

> Zamawiał majster od remontów razem z resztą części, panewkami, pierścieniami, śrubami do głowicy

> itd. Nie wiem ile kosztowało, bo poszło w rachunek ogólny. Jak mnie tknie to może poszukam

> rachunku za to, może będzie wyliczone, ale to najwcześniej w łykend.

Spoko dzieki zlosnik.gif

Tak BTW moze kiedys bysmy sie spotkali gdzie zlosnik.gif

Napisano

> Tak BTW moze kiedys bysmy sie spotkali gdzie

Słabiutko z tym będzie. I to nie ze względu na pracę smile.gif

Napisano
  • Autor

> Słabiutko z tym będzie. I to nie ze względu na pracę

Szkoda, jakbys mial czas to pisz zlosnik.gif

• 2 tygodnie później...
Napisano

> Szkoda, jakbys mial czas to pisz

Szukając rachunku za coś innego przypomniałem sobie o Tobie. Znalazłem kwit za remont silnika, jedyne co mogę Ci powiedzieć, to że art. pt. zestaw uszczelek do 1.2 8V MPI ma numer 34-0465 na liście i kosztował bazowo 82,80 ojro.