Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

[Clio 2 faza 2] Climatronic ciagle grzeje

Featured Replies

Napisano

W zwiazku z nadejsciem chlodnych dni zauwazylem zle dzialanie climatornika w moim clio, gdyz pomimo ustaionej temperatury na mini (czyli ma chlodzic) ciagle leci cieplejsze powietrze. Czy jest mozliwosc jakiejsc autokalibracji climatronika czy pozostaje tylko CLIP??

Chyba ze moje auto ma jakies dogrzewanie, ktore sie zalacza ponizej jakiejs temperatury ??

Pozd

Napisano

> W zwiazku z nadejsciem chlodnych dni zauwazylem zle dzialanie climatornika w moim clio, gdyz pomimo

> ustaionej temperatury na mini (czyli ma chlodzic) ciagle leci cieplejsze powietrze. Czy jest

> mozliwosc jakiejsc autokalibracji climatronika czy pozostaje tylko CLIP??

> Chyba ze moje auto ma jakies dogrzewanie, ktore sie zalacza ponizej jakiejs temperatury ??

> Pozd

a moze klapki do naprawy ??

Napisano
  • Autor

> a moze klapki do naprawy ??

no wlasnie nie wiem, ale gdy zmieniam temperature to slychac, ze klapa sie przestawia

Napisano

> no wlasnie nie wiem, ale gdy zmieniam temperature to slychac, ze klapa sie przestawia

A termometr zewnętrzny dobrze Ci pokazuje?

Napisano
  • Autor

> A termometr zewnętrzny dobrze Ci pokazuje?

tak, pokazuje prawidlowo smile.gif

Napisano

> tak, pokazuje prawidlowo

Pytałem o to, bo w Megane z climatronikiem klimatyzacja potrafiła bardzo mocno szaleć w przypadku gdy uszkodzony był czujnik temperatury zewnętrznej. No ale skoro u Ciebie jest ok, to trza szukać przyczyny gdzie indziej. wink.gif

Napisano
  • Autor

> Pytałem o to, bo w Megane z climatronikiem klimatyzacja potrafiła bardzo mocno szaleć w przypadku

> gdy uszkodzony był czujnik temperatury zewnętrznej. No ale skoro u Ciebie jest ok, to trza

> szukać przyczyny gdzie indziej.

no wlasnie patrzylem na ta klape, ktora steruje ogrzewanie i normalnie ona dziala, zamyka sie i otwiiera podczas zmiany temperatury. Zauwazylem tylko ze gdy climatronik jest na mini lub max moge jeszcze dopchnac ta klape, dlatego sadze, ze moze jakas autokalibracja by sie przydala, ale chyba w clio czegos takiego nie ma :/