Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pomocy co jest??

Featured Replies

Napisano

W ubiegłą niedziele przy bdużym mrozie brava odpaliła pochodziła jak traktor i zgasła od tamtej pory nie da sie urochomic wczoraj dostałem nowe przewody wn i załozyłem nowe swiece i nic przy wymianie świec widac że były mokre więc paliwo pewnikiem dociera ale nie chce nawet próbować załapać totalna cisza co może być nie piszcie że należy wymienic aftko proszę o mniej radykalne porady np co sprawdzić itd nie mam pojęcia co może dolegać hmm.gifsciana.gifsciana.gif pozdrówka

Napisano

> W ubiegłą niedziele przy bdużym mrozie brava odpaliła pochodziła jak

> traktor i zgasła od tamtej pory nie da sie urochomic wczoraj

> dostałem nowe przewody wn i załozyłem nowe swiece i nic przy

> wymianie świec widac że były mokre więc paliwo pewnikiem dociera

> ale nie chce nawet próbować załapać totalna cisza co może być

> nie piszcie że należy wymienic aftko proszę o mniej radykalne

> porady np co sprawdzić itd nie mam pojęcia co może dolegać

> pozdrówka

20.01 przerabiałem to u siebie tylko że w silniku 1,4

dolałem 10 litrów wachy 98 oktan i postał w ciepłym garażu przea 2 godz. i wszystko wróciło do normy

Napisano
  • Autor

jest jeden minus brak garaż o ciepłym nie wspomne ale jest mały plusik na dworze jest +2

Napisano

Witam

Do garażu i odmrozic przewody paliwowe. Powinno byc dobrze, a jak nie to sprwdzic czy pompa paliwa w ogole działa.

Pozdrawiam

Napisano

starter w szpreju, kable do odpalania i auto sąsiada na chodzie...

psikasz w dolot zapinasz z aku sąsiada dajesz w palnik, auto staruje i trzymasz na obrotach aż się nagrzeje...

Napisano
  • Autor

co do garaży to marne sznse jeżeli nawet zacznę budować to prędzej sie ociepli niż wybuduję pompa pewnie chodzi bo zalewa świece może świece są do kitu albo co innego nie mam pojecia jeszcze mi sie tak nie zdarzyło niewiem.gifhmm.gif ładuję aku może jutro po pracy zaskoczy??

Napisano

> co do garaży to marne sznse jeżeli nawet zacznę budować to prędzej

> sie ociepli niż wybuduję pompa pewnie chodzi bo zalewa świece

> może świece są do kitu albo co innego nie mam pojecia jeszcze mi

> sie tak nie zdarzyło ładuję aku może jutro po pracy zaskoczy??

zrób tak jak mówiłem

miałem to samo...

nie odpalisz go na mrozie... taki makaroniarski stajl...

bez startera i drugiego akumulatora się nie obejdzie...

Napisano
  • Autor

No to teraz wam powiem jak siem skończyla mordęga z nieodpalaniem wczoraj wyjąłem aku by siem przez noc naładował po pracy poszedłem do mechanika po poradę powiedział że jak skończy pracę to do mnie wpadnie, założyłem aku wyjełem i wyczyściłem świece przyszedł mechanik zakręcił raz i spytał się o klucZ do świec wykęcił z 1 gara i kazał gaz do dechy i kręcić silnik zaczął pluć z odkrytego gara naciskał na fajki i po chwili około 30 sekundach kęcenia tumany dymy z rury i zaskoczył na trzy gary oczywiście puściłem gas i zgasł kazał jeszcze raz zakrecic ale już normalnie bez gazu w podłogę i zapali po 10 min kazał zgasić wkręcił święcę i zapalił od razu pogrzałem trochę i kazał zrobić rundke to rsobiłem 10km na wysokich obrotach tak pod 4000 na niskim biegu (zaznaczam że na benzynce tylko gaz zostawiłem w spokoju) pojechałem na BP wlać gaz do pełna odpaliłem podgazowałem to przerzucił sie na gaz bez problemu i przyjechałem pod dom i mam nadzieje że już po kłopocie no z wyjatkiem tego że mi mruga kontrolka wtrysku ale dziwnie np na zakręcie na rądzie czyszby jakiś kabelek luźny? narazie o tym nie myśle ale będę się musiał schylić pooglądać albo popytać mechaniora uf ale sie napisałem może komuś się przyda ta informacja 30.GIF

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.