Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Sprzęgło, skrzynia biegów

Featured Replies

Napisano

Witam. Padlo mi lozysko oporowe od sprzegla, ale boje sie, ze po wyjeciu skrzyni okaze sie ze docisk i tarcza beda w kiepskim stanie. Mysle zeby kupic caly komplet, a do tego jest potrzebnych kilka danych. Miedzy innymni numer skrzyni biegów. Powiedzcie gdzie znalezc ten numer ? Jesli ktos wie jaki mam numer skrzyni to prosze o podpowiedz. Model jak nizej w opisie moge podc reszte danych z tabliczki:

ZFA 146

Silnik: 160 A 3.000

Wersja: 146 EF 55A

W zasadzie to tyle. Prosze o pomoc.

Napisano

> Naprawde nikt nie wie gdzie znajde te numery skrzyni ??

nie potrzebna Ci zadna skrzynia biglaugh.gif ja mam taki sam silnik i numer,po prostu na allegro zagadaj z tym typkiem argo-fhu ( tej aukcji bralem http://allegro.pl/show_item.php?item=73989494) on Ci zalatwi za grosiki caly komplet sprzegla Ma-pa,ja mam taki,z wysylka wyszlo 170zl,podaj mu tylko numer silnika i bedzie oki pasowalo

Napisano

niestety to nic nie da frown.gif w uno sa rozne skrzynie (ztcw lacznie 3 rodzaje) i ja w moim 1.0 mam skrzynie od 1.4 i takie sprzeglo (jak sie dowiedzialem w czasie wymiany) ztcw to skrzynie sa BEZ numerow i rozpoznac mozna dopiero po wyjeciu ale... no wlasnie jest ale wink.gif jak szukalem szprzegla u mnie w miescie, to w jednym ze sklepow babka powiedziala ze jak jej podam numer budy (a nie silnika) to mi sprwadzi w ciagu godziny jakie mam, oczywiscie podalem, poczekalem grzecznie 1,5 godzinki i dzwonie a ona ze na 95% w moim uno jest skrzynia od 1,4 i co? miala racje! smile.gif jak chcesz to odszukam Ci numer tego sklepu (znajduje sie w poznaniu) i sobie zadzwonisz, udajac ze chcesz kupic przed wymiana u nich smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.