Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kamera do auta odcinek: 45

Featured Replies

Napisano

Potrzebuje zakupić kamerę samochodową, ale kamera ma być użytkowana w kilku autach.

Problem jest taki że planuje zakup jedenej kamery a w firmie używam kilku aut, i zależy mi na kamerze która ma wbudowany akumulator, jesli takie istnieją...

Ile złota muszę szykować. Jestem totalnie zielony jeśli chodzi o kamery samochodowe;)

Napisano

> Potrzebuje zakupić kamerę samochodową, ale kamera ma być użytkowana w kilku autach.

> Problem jest taki że planuje zakup jedenej kamery a w firmie używam kilku aut, i zależy mi na

> kamerze która ma wbudowany akumulator, jesli takie istnieją...

> Ile złota muszę szykować. Jestem totalnie zielony jeśli chodzi o kamery samochodowe;)

Akumulatora raczej wszystkie mają. Niektóre tylko wbudowany na stałe, a inne baterię od nokii.

Napisano
  • Autor

> Akumulatora raczej wszystkie mają. Niektóre tylko wbudowany na stałe, a inne baterię od nokii.

a ktoś się oriętuje ile tak naprawdę wytrzyma taka bateria?

Ktoś może polecić jakiś dobry sprzęt do 300zł?

Napisano

> a ktoś się oriętuje ile tak naprawdę wytrzyma taka bateria?

Omega OM 205 wytrzymuje ok 2h. Potem trzeba podpiąć pod zapalniczkę.

> Ktoś może polecić jakiś dobry sprzęt do 300zł?

Sprzęty są przeróżne i zależy co dla kogo jest "dobre". Kamery mają teraz różne funkcje dodatkowe przydatne lub nie. Dla jednego ważny jest obraz full HD, dla innego czujnik przeciążeń, a dla innych jeszcze gabaryty.

O przekładanie z samochodu do samochodu bym się nie martwił, bo przeważająca większość ma w zestawie uchwyt z przyssawka na szybę. Montaż z ustawieniem zajmuje 10s.

Napisano

a ja jestem zainteresowany taka kamera na wysiegniku co bedzie dzialala pod nieobecnosc wlasciciela auta, dodatkowo mile widzna opcja razenia pradem sprawcy uszkodzen samochodu.

Napisano

> a ktoś się oriętuje ile tak naprawdę wytrzyma taka bateria?

bateria/akumulatorek bez podłączenia do gniazda zapalniczki wytrzymuje ok 25 min. pracy

> Ktoś może polecić jakiś dobry sprzęt do 300zł?

mam COŚ TAKIEGO ustawiając 720 P HD ogląda się zapis na dużym ekranie w dobrej jakości, ai zżera dużo miejsca z karty pamięci. Największa rozdzielczość nie jest potrzebna. łatwa obsługa, menu również w języku polskim. Może służyć jako kamerka internetowa, nagrywa w podczerwieni.