Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Cześć. Ja gościnie z samochodem siena

Featured Replies

Napisano

ale z silnikiem takim jak w waszych autach i mam pytanie.Mam paliwo w oleju.

własnie czy to jest cos poważnego,ale chyba jest.a było to tak , gdzies około dwa tygodnie temu była odwilż a potem w niedziele przyrypało mrozem i juz nie moglem odpalic wiec stwierdzilem ze woda gdzies w układzie zamarzła, przeczekałem mrozy i jak była temp. na plusie to go próbowałem odpalic, i nic. Tak przez 3 dni starałem sie zrobic, wreszcze dzisiaj dorwałem sie do garażu nagrzałem w nim mysłac ze moze puśći gdzieś to paliwo.sprawdzając poziom oleju byłem w szoku stan wysoki ponad podziałką, śmierdzi benzyna no a olej jakis taki rzadki.Dzwoniłem do serwisu pan powiedział mi że benzyna mogla sie dostac przez tłoki w trakcie krecenia, co oznacza ze nic nie jest pękniete w silniku-( chyba tzn mam nadzieje), nastepnie dzwoniłem do prywatnego zakładu mech. samochowdowej i tam pan powiedział ze to moga byc wtryski i prawdopodobnie one puszczaja i są do wymiany. No i co teraz zrobić komu wierzyc gdzie jechac i co dalej.Załamałem sie moze ktos ma jakiś pomysł.Dzieki za każda radę.Siena 1,6 16v -1998

Napisano

Czesc!

Jesli do tej pory autko pracowalo bez problemow, tylko w czasie mrozow odmowilo Ci posluszenstwa, to raczej nic powaznego. Benzyna w oleju mogla dostac sie w czasie krecenia rozrusznikiem i braku zaplonu, tak jak powiedzial Ci mechanik.

Natomiast opowiesci tego grzebka o uszkodzeniu wtryskow wloz miedzy bajki.

Napisano

koniecnie wymienic olej , filtr oleju i jezdzic .... ok.gif

Napisano

A filtr paliwa ty wymieniał ??

B tam różne ciekawe rzeczy lubią mieszkać

Koledze grzałem autko ( Skoda ) w garażu na filtrze, co to nie chciało palić, odpaliło i po wymianie filtra chodzi jak marzenie

Napisano

Mam paliwo w

> oleju.

Jeśli masz gaz, bo nie wiem,

ja miałem niedawno podobnie w aucie, po mrozach śmierfdziało mi paliwo z silnika, w oleju czuć było benzyne. Jak go dopalisz, to przeleć sie kilkadziesiąt kilometrów i powinno sie uspokoić, u mnie wróciło wszystko do normy, pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.