Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pionek 5700/4800 czy Alpine 9843

Featured Replies

Napisano

Panie i Panowie

Jak w tytule, które radyjko wziąść. Z lekkim uzasadnieniem.

Z góry dziękuje bow.gif

Maras_

Napisano

> Panie i Panowie

> Jak w tytule, które radyjko wziąść. Z lekkim uzasadnieniem.

> Z góry dziękuje

> Maras_

5700, bo 4800 nie wiem jak gra. Alpinka jest dobra, ale jak by na to nie patrzeć to najniższy model i troszkę okrojony..

Napisano

Nie wiem jak gra 5700 (?) ponoć lepiej niż 4700 a z tym miałem do czynienia i odradzam.... musiałbyś posłuchać bo to NAPRAWDĘ WAŻNE !!! (ja nie posłuchałem przed zakupem i męczyłem się ze zmianą sprzętu )

O 4800 zapewne też za dużo info nie uzbierasz bo dopiero wchodzi...

Mogę jedynie napisać porównanie Pioneera do Alpiny - co prawda 9845 (ale to tylko gałka ,reszta jak w 9843) - po zmianie pionka na alpine wreszcie usłyszałem jakieś szczegóły w muzyce no i skończyły się czasy wyszukiwania nielicznych utworów które na Pionku (4700) brzmiały przyzwoicie tongue.gif teraz słucham wszystkiego jak leci i już się nie krzywię zlosnik.gif

Może w tym miesiącu pojawi się w sklepach nowa seria alpiny a ta ma być tańsza (patrz jedna z reklam znanej gazecie tuningowej

smile.gif ) więc będziesz miał albo obniżki starych z 2005 albo tanie nowe 2006.

Szukajcie a Znajdziecie !!! grinser006.gif

Napisano

Ktoś gdzieś napisał że nowa seria Pionków poszła w dół w porównaniu do starej...

Ja wsumie nie wiem, chyba skusiłbym się jednak na Pionka 57

Napisano

Zdecydowanie 5700.

Słuchałem wszystkich więc mam porównanie.

IMHO ten gra najlepiej.

Napisano

> Panie i Panowie

> Z góry dziękuje

> Maras_

pionek ale lepiej wyzszy model ja mam 6800 i gra ładnie nawet bardzo jak dlamnie ale alpiny sa wypasne i maja bass engine jak ktos ma suba i wzmaka alpine bedzie pewnie lepszy choc pionek dobrej klasy tez czysto brzmi

Napisano

Szczerze mówiąc ostatnio konkurencja w CarAudio jest tak duza że nawet renomowane firmy (pioneer, clarion, alpine) tną koszta co niestety odbija się na jakości... W mojej opinii pioneer 5700 jest sporo słabszy od 5600 (a zgłębiałem ten problem dokładni gdy pół roku temu wachałem się pomiędzy tymi headunitami) zaś 4800 bawiłem się w Saturnie i choć do profesjonalnego odsłuchu tam daleko to jednak model ten (podbnie zresztą jak żaden z nowej serii któe widziałem czyli jeszcze 5800 i 6800) mnie nie zachwycił... Na pewno na żaden z wymienionych modeli nie zamieniłbym mojego 5600 smile.gif A9843 nie słyszałem w aucie (także tylko w sklepie) ale przypuszczam ze jako model "ekonomiczny" nie jest on godny uwagi...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.