Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Problem z fotelem w P 206

Featured Replies

Napisano

Mój problem jest może nie jakiś tragiczny ale strasznie upierdliwy. Mianowicie nie mogę do końca odsunąć fotela kierowcy, odsuwa się na jakieś 2/3 długości prowadnicy i dalej ani drgnie. Dodam jeszcze, że coś taka jakby niewielka kostka z metalu wypadła z prowadnicy. Myślę , że to ma jakieś znaczenie do tego blokowania. Możecie koledzy coś zaradzić, mój Peugeot to wersja 3D i jak mniemam nawaliła pamięć fotela. Czort z nią, niech nawet jej nie będzie tylko niech ten fotel reguluje się w pełnym zakresie.

Napisano

Ty kurna, mam to samo ale nigdy nie myślałem ze da się to naprawić. Wsumie jeździ tym stara ale jak wsiadam to musze przykurczony jeździć

Napisano

> Mój problem jest może nie jakiś tragiczny ale strasznie upierdliwy. Mianowicie nie mogę do końca

> odsunąć fotela kierowcy, odsuwa się na jakieś 2/3 długości prowadnicy i dalej ani drgnie.

> Dodam jeszcze, że coś taka jakby niewielka kostka z metalu wypadła z prowadnicy. Myślę , że to

> ma jakieś znaczenie do tego blokowania. Możecie koledzy coś zaradzić, mój Peugeot to wersja 3D

> i jak mniemam nawaliła pamięć fotela. Czort z nią, niech nawet jej nie będzie tylko niech ten

> fotel reguluje się w pełnym zakresie.

a nie pomogli Ci na 206 club ? Bo wydaje mi się, że i próbowali odpowiedzieć na Twoje pytanie, w archiwum jest zresztą dużo na ten temat u nich.

Napisano
  • Autor

> a nie pomogli Ci na 206 club ? Bo wydaje mi się, że i próbowali odpowiedzieć na Twoje pytanie, w

> archiwum jest zresztą dużo na ten temat u nich.

Trochę podpowiedzieli, ale nie na tyle żebym te cholere naprawił. Dlatego jeszcze tu spróbowałem.