Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Poduszka świecąca F. Brava

Featured Replies

Napisano

Witam z sąsiedniego kącika 20.GIF526.gif

Mam pytanko znajomemu w aucie ( sprowadzone z Francji) świeci się poduszka zaczęło si eto od przypadkowego szarpnięcia auta ... starszy gość także mus ie zdarza i co najdziwniejsze przy takim właśnie szarpnięciu gaśnie i znowu po jakimś czasie się oświeca ... "szybka" diagnoza "mechanika" ( nie mnie bo się nie znam) że spirala podgrzewająca siedzenia mogła się uszkodzić ...

proszę o pomoc food.gif

Napisano

> Witam z sąsiedniego kącika

> Mam pytanko znajomemu w aucie ( sprowadzone z Francji) świeci się poduszka zaczęło si eto od

> przypadkowego szarpnięcia auta ... starszy gość także mus ie zdarza i co najdziwniejsze przy

> takim właśnie szarpnięciu gaśnie i znowu po jakimś czasie się oświeca ... "szybka" diagnoza

> "mechanika" ( nie mnie bo się nie znam) że spirala podgrzewająca siedzenia mogła się uszkodzić

> ...

> proszę o pomoc

Wtyczki a konkretnie ich łączność między sobą trzeba sprawdzić a nie fotel od razu rozbebeszać grinser006.gif Podłączyć się pod komputer to będzie wiadome, gdzie nie ma łączności i tam szukać problemu. Jak mechanik tego nie zrobił to w pierwszej kolejności należy zmienić mechanika. palacz.gif

Napisano
  • Autor

> Wtyczki a konkretnie ich łączność między sobą trzeba sprawdzić a nie fotel od razu rozbebeszać

> Podłączyć się pod komputer to będzie wiadome, gdzie nie ma łączności i tam szukać problemu.

> Jak mechanik tego nie zrobił to w pierwszej kolejności należy zmienić mechanika.

ok każe mu jechać na kompa wink.gif chociaż mu właśnie takie błedy wyskoczyły jak opisałem chyba że Mechanik nie umie odczytywac błędów 270751858-jezyk.gif

Napisano

A co ma mata grzewcza do poduszki? grinser006.gif Poza tym nie jestem pewnie, czy w BBM występował czujnik obecności pasażera w fotelu. Trzeba zobaczyć czy do fotela wchodzą jakieś żółte przewody. Jeśli nie to czujnika nie ma i błędu należy szukać gdzie indziej.