Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Alfa Romeo 147 1.6 vs Fiat Stilo 1.6

Featured Replies

Napisano

> mam fiata- po prostu. kosztuje mało, a wiecznie sie psuje. już więcej fiatów nie będzie

źle trafiłeś, pisze jako były użytkownik kilku niemieckich złomów i obecny kilku Fiatów grinser006.gif

Napisano

>

> Szukam powoli następcy mojego Sejka

Ty kup co chcesz, ale sejka sobie zostaw. Jeszcze nie raz się przyda. zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> źle trafiłeś,

poważnie? 7 razy żle trafiłem? trzydziestu moich znajomych też zle trafiło?

raczej to Ty masz wielkie szczęście, ze dobrze trafiłeś, ale to nie bedzie trwało wiecznie zlosnik.gif

Napisano

> poważnie? 7 razy żle trafiłem? trzydziestu moich znajomych też zle trafiło?

> raczej to Ty masz wielkie szczęście, ze dobrze trafiłeś,

Również ja, moja żona, dwóch braci i rodzice mieli/mają fiaty i nikt nie narzeka- wszyscy dobrze trafili (a dwa seje mają 220 i 260kkm).

Napisano

> poważnie? 7 razy żle trafiłem? trzydziestu moich znajomych też zle trafiło?

> raczej to Ty masz wielkie szczęście, ze dobrze trafiłeś, ale to nie bedzie trwało wiecznie

raz drugi trzeci.... I nie odpuściłeś Fiata? Musiałeś męczyć się aż z tyloma? Podobnie jak twoi znajomi...?

Trzeba było po 3 kupić sobie niezawodnego fałweja i koniec... Widocznie fiat nie jest dla Ciebie, Fiat jest dla wybrańców, którym nie jesteś zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

napisałem wyżej, ze fiat jest tani, a nie stać mnie było na coś lepszego. teraz wole nie mieć auta wcale, niż jezdzić guanem jakim jest fiat

Napisano

i tak 30 znajomych jeden po drugim kupowali fiata mimo że się psuł? Jacyś organiczni ci twoi znajomi,albo fiata kupowali w gruponie wszyscy razem

Napisano

> napisałem wyżej, ze fiat jest tani, a nie stać mnie było na coś lepszego. teraz wole nie mieć auta

> wcale, niż jezdzić guanem jakim jest fiat

no... to się przesiądź na rower i marudzić nie będziesz...

jak coś lepszego nie było Cię stać?

mamy Xzł... i teraz za to możesz kupić albo 7-letniego fiata, z którym będziesz się użerał i narzekał albo 13-letniego fałweja w tedeiku co się nie psuje lub 15letnią hondę, co psuje się rzadko, ale drogo... kasa ta sama, ale auto inne pod względem marki i wieku ok.gifno i awaryjność inna ok.gif

Choć przypuszczam, że mogłeś kupować fiata "po taniość" (bo to tanie jest - ale nie przesadzajmy) i kupowałeś wówczas śmietniki, a nie fiata ok.gif

Ja jestem biedny student i jakoś wolę mieć tego fiata niż żadne ok.gif

Jest upierdliwy, ale są to usterki, które nie przeszkadzają w dalszej jeździe ok.gif i nie stwarzają zagrożenia dla innych. W między czasie w sobotę/niedzielę poprawiam.

Po prostu cenię sobie niezależność ok.gif Zwłaszcza, że do pracy dojazdu transporem publicznym nie dojadę, bo go nie ma grinser006.gif

Napisano

> no... to się przesiądź na rower i marudzić nie będziesz...

wierz mi, ze więcej jeżdze na rowerze niż padliną

> jak coś lepszego nie było Cię stać?

zawsze byłem nastawiony, ze nie chce kilkunastoletniego auta, tylko co najwyżej kilkuletnie. no i zawsze trafiał sie fiat w tych pieniądzach, które byłem w stanie wyłożyć

> W między czasie w sobotę/niedzielę poprawiam.

o właśnie.... trafiłeś w sedno. ja od 10 lat w łikendy siedze w garażu i naprawiam pierdoły, o których nawet nie powinienem myśleć, podczas gdy inni jeżdżą sobie na wycieczki i miło spędzają czas

no ale możemy tak pisać i pisać, a ja nie mam ochoty dyskutować o fiatach.

Napisano

> wierz mi, ze więcej jeżdze na rowerze niż padliną

> zawsze byłem nastawiony, ze nie chce kilkunastoletniego auta, tylko co najwyżej kilkuletnie. no i

> zawsze trafiał sie fiat w tych pieniądzach, które byłem w stanie wyłożyć

nie ma nic za darmo ok.gif

> o właśnie.... trafiłeś w sedno. ja od 10 lat w łikendy siedze w garażu i naprawiam pierdoły, o

> których nawet nie powinienem myśleć, podczas gdy inni jeżdżą sobie na wycieczki i miło

> spędzają czas

ja też jeżdzę... po prostu olewam pewne elementy... i już...

> no ale możemy tak pisać i pisać, a ja nie mam ochoty dyskutować o fiatach.

ok.gif