Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Malowanie auta w rózne duperelki

Featured Replies

Napisano

Czesc,

Chcialbym na swoim aucie, ktore mam w oryginalnym czarnym lakierze namalowac wzorek tego typu na boku auta- ewentualnie drzwi plus tylny blotnik:

47bh.jpg

No i teraz mam pytanie- kiedys mialem aerograf na klapce paliwa i wygladalo to tak ze byl rysunek aero i na to wszystko klar. No wiec pytam jak sie za taki aerograf zabrac- odtluscic np drzwi, walnac aerograf i styka?

czy odtluscic drzwi walnac aerograf i na cale drzwi bezbarwny? Ale przeciez pod bezbarwny trzeba chyba zmatowic powierzchnie zeby sie trzymal.... ale jak zmatowie lakier i walne klarem to chyba nie bedzie polysku tylko jakies rysy pod klarem beda? Ech, to moze na dobra sprawe trzeba wymalowac drzwi baza, na to aerograf i pozniej na wszystko klar?

Ok- a z innej strony- gdy auto nie jest w metallicu i nie wymaga klaru, a aerograf jest metallic i wymaga zeby sie swiecil ladnie? to juz nie wiem- bo jak wtedy cale drzwi Klarem walne to bedzie roznica w kolorze drzwi i reszty frown.gif

HELP!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.