Jery Napisano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Czy ktoś ma/używa takiego wynalazku w domu/altanie/zagrodzie - wymyśliłem sobie letnio-całoroczną kuchnię do przygotowywania niezbyt ładnie pachnących potraw (bigos, odgotowywanie flaków, smażenie ryb........) i waham się pomiędzy dwupalnikową przenośną kuchenką (wada mała moc palników) a taboretem gazowym. Na co zwracać uwagę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technix Napisano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 > Czy ktoś ma/używa takiego wynalazku w domu/altanie/zagrodzie - wymyśliłem sobie letnio-całoroczną > kuchnię do przygotowywania niezbyt ładnie pachnących potraw (bigos, odgotowywanie flaków, > smażenie ryb........) i waham się pomiędzy dwupalnikową przenośną kuchenką (wada mała moc > palników) a taboretem gazowym. > Na co zwracać uwagę? ja kupowałem jakieś 4 lata temu na allegro 3 sztuki - różnią się w zasadzie tylko kształtem rusztu - jest albo prosty, albo taki wklęsły trochę. IHMO lepszy jest płaski - grzeje faktycznie szybko w stosunku oczywiście do zwykłej kuchenki gazowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.