Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mój pierwszy Komar

Featured Replies

Napisano

Witajcie,

w końcu mogę oficjalnie przywitać się na tym kąciku. smile.gif

Dzisiaj rozpocząłem swoją przygodę z motocyklami.

Czując respekt do tego typu pojazdów i znając swoje umiejętności (czyli brak, bo doświadczenie to tylko kurs prawa jazdy) postanowiłem kupić Kawę ER-5.

Motocykl nie jest idealny, ale - mam nadzieję - pozwoli mi choć trochę poznać technikę jazdy.

Chciałbym podziękować Zibiemu (Zibi_UT) , który wsparł mnie przy zakupie i nie pozwolił, aby emocje wygrały z pragmatyzmem.

Pierwsze 100 km za mną. Zibi, który mnie także asekurował w drodze powrotnej, na pewno nigdy w życiu tak długo nie pokonywał wspomnianej odległości. wink.gif Ale cóż - na większe prędkości przyjdzie czas.

Pozdrowienia i do zobaczenia na drodze. smile.gif

287000558-komar800.jpg

post-22275-14352520752881_thumb.jpg

Napisano

Gratki claps.gif Widzę, że i nieco doposażony, będzie można gdzieś dalej wyskoczyć cool.gif

Napisano

Mądry wybór i słuszny jak na początek. Wiem, że są słabsze modele i bardziej nadające się dla nowicjusza jednego śladu. No ale 50 koników w tak zwartej maszynce, to idealny wybór. Podziwiam, że nie zaszalałeś na początku swojej przygody z moto i zaczynasz od minimum, jakie wyznacza trend wśród młodych gniewnych, co to niby mają wyobraźnię i potrafią się opanować wink.gif

Fajna maszynka, z fajnym silnikiem. Na pewno będziesz miał frajdę, zarówno z jazdy w mieście jaki i z pokonywania winkli w trasie.

No i będziesz miał problem jak skończy się sezon. Setki godzin w necie w poszukiwaniu następcy zlosnik.gif

Napisano

Miałem taką ER fajna lekka i łatwa w prowadzeniu.

Gratulację za podejście waytogo.gif