Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Samurai i korozja

Featured Replies

Napisano

co lepiej? wziąć samiego z dziurami w podłodze ale w dobrej cenie, czy lepiej szkać takiego który ma pozornie zdrową bude ale za wieksze pieniadze. m

Napisano

> co lepiej? wziąć samiego z dziurami w podłodze ale w dobrej cenie, czy lepiej szkać takiego który

> ma pozornie zdrową bude ale za wieksze pieniadze. m

ja przy zakupie Jeepa stwierdzilem ze olewam stan podlogi, wazniejszy byl dla mnie ogolny stan auta, zwlaszcza wnetrze

podloge mam dziurawa, bedzie trzeba spawac - trudniej bylo by jedna doprowadzic do ladu wnetrze ktore jest perfekcyjne ok.gif

chociaz jesli bedziesz go topil to dziurawa podloga jest ok - woda bedzie miala ktorego wyciekac grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> ja przy zakupie Jeepa stwierdzilem ze olewam stan podlogi, wazniejszy byl dla mnie ogolny stan

> auta, zwlaszcza wnetrze

> podloge mam dziurawa, bedzie trzeba spawac - trudniej bylo by jedna doprowadzic do ladu wnetrze

> ktore jest perfekcyjne

> chociaz jesli bedziesz go topil to dziurawa podloga jest ok - woda bedzie miala ktorego wyciekac

stan techniczny to interesowało mnie jak samochó zapala i jak chodzi oraz jak zachowują się napędy. Bo na wyposażenie nie ma co liczyć jak to w samuraiu.

u4u4.jpg

feh1.jpg

csgg.jpg

m7ke.jpg

o9f7.jpg

9nc9.jpg

zjw4.jpg

xjkw.jpg

cena 5kzł+opłaty, zastanawiam się czy wart swojej ceny. czy może szukać coś lepszego. Auto przewidziane do dość mocnej przebudowy.

Napisano

najwazniejsze to sprawdzic stan silnika skrzyni no i układu napedowego reduktor wały mosty, buda w samuraiu przewaznie ma dziury, rama nie gnije, chyba że bita, patrzac na zdjecia samurajek wyglada dość ciekawie

Napisano

Skoro chcesz mocno przebudowywać, to po co Ci buda? A ramy przeważnie i tak nie gniją.

Napisano
  • Autor

> Skoro chcesz mocno przebudowywać, to po co Ci buda? A ramy przeważnie i tak nie gniją.

pisząc mocno przebudować miałem na myśli duże koło, lift, wycięcie nadkoli pod opony, podniesienie budy, klatka i przemalowanie budy.

edit:

sam zaczynam sobie odpowiadać na pytanie czy warto brać to auto w tej cenie.

Napisano

Pewnie, że nie. Kup cabrio, zrób sprężyny i rozsuń osie. Budę i tak będziesz musiał podciąć mocno, więc to co zgnite sobie wyspawasz od nowa.