Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Golf IV Zawieszenie tył

Featured Replies

Napisano

Czy ma ktoś dostęp do ETKA i mógłby sprawdzić czy pod sprężynami tylnego zawieszenia są jakieś gumy czy sprężyna jest położona bezpośrednio na blachę.

Napisano

> Czy ma ktoś dostęp do ETKA i mógłby sprawdzić czy pod sprężynami tylnego zawieszenia są jakieś gumy

> czy sprężyna jest położona bezpośrednio na blachę.

TUTAJ JEST ETKA - kliknij w CarProg2 i jesteś w Etce online cool.gif

Napisano

> Czy ma ktoś dostęp do ETKA i mógłby sprawdzić czy pod sprężynami tylnego zawieszenia są jakieś gumy

> czy sprężyna jest położona bezpośrednio na blachę.

Są gumy - z dwóch stron smile.gif

Napisano
  • Autor

> TUTAJ JEST ETKA - kliknij w CarProg2 i jesteś w Etce online

Coś nie działa

Napisano
  • Autor

> Są gumy - z dwóch stron

Dzięki za info czyli muszę dokupić bo ja nie mam i coś mi stuka.

Napisano

> Dzięki za info czyli muszę dokupić bo ja nie mam i coś mi stuka.

A pewien jesteś, że to jest powodem stukania? A może tulejki tylnej belki lub amortyzator.

Napisano

> Coś nie działa

U mnie działa wink.gif

Napisano
  • Autor

> A pewien jesteś, że to jest powodem stukania? A może tulejki tylnej belki lub amortyzator.

Amory były zmieniane więc to nie to. Jestem świeżo po przeglądzie i facet nic nie mówił o tulejkach.

Jak jedzie więcej osób w aucie to nic nie słychać, Jak jadę sam albo w 2 osoby to trzaska.

Napisano

> Amory były zmieniane więc to nie to. Jestem świeżo po przeglądzie i facet nic nie mówił o

> tulejkach.

> Jak jedzie więcej osób w aucie to nic nie słychać, Jak jadę sam albo w 2 osoby to trzaska.

Obecnie stałem się szczęśliwym (narazie) posiadaczem VW Bory. I gdy auto przejezdza przez poprzeczne nierownosci z prawego tylnego kola slychac pukniecie.

Obejrzalem juz wszystko, wylecial pakiet schowek i kolo ale nadal slychac ten denerwujacy dzwiek.

Ja we wtorek biore sie za wymiane tulejki bo to jedyny podejrzany zreszta dosc czesto padajacy. Tulejka Lemfordera to koszt 45zl.

Moge dac znac czy u mnie pomoglo.

Co do przegladu szczerze watpie aby to wyszlo, chyba ze zwrociles uwage diagnoscie ze stuka tyl i mimo wszystko nie znalazl.

Napisano

> Amory były zmieniane więc to nie to. Jestem świeżo po przeglądzie i facet nic nie mówił o

> tulejkach.

> Jak jedzie więcej osób w aucie to nic nie słychać, Jak jadę sam albo w 2 osoby to trzaska.

I jak poradziłeś sobie z tematem? Ja wymieniłem tulejki belki i niestety to nie to. Wiec teraz zmienie poduszki amortyzatorów. Jak to nie bedzie to zmienie amortyzatory.

Napisano

> I jak poradziłeś sobie z tematem? Ja wymieniłem tulejki belki i niestety to nie to. Wiec teraz

> zmienie poduszki amortyzatorów. Jak to nie bedzie to zmienie amortyzatory.

Wymiana amortyzatorów załatwiła temat. U mnie już cisza clown.gif