Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

co jest na tym zdjęciu

Featured Replies

Napisano

Dwa takie elementy jak na zdjęciu znalazłem w mojej Cromie na podłodze pod fotelami. Elementy są plastikowe i mają ok. 2 cm. długości. Nie widzę miejsc z których mogłyby odpaść, dlatego zastanawiam się czy są od auta, czy może zostały zawleczone z zewnątrz do samochodu. Czy ktoś wie co to jest i skąd odpadło?

Napisano

> Dwa takie elementy jak na zdjęciu znalazłem w mojej Cromie na podłodze pod fotelami. Elementy są

> plastikowe i mają ok. 2 cm. długości. Nie widzę miejsc z których mogłyby odpaść, dlatego

> zastanawiam się czy są od auta, czy może zostały zawleczone z zewnątrz do samochodu. Czy ktoś

> wie co to jest i skąd odpadło?

coś podobnego mam w stole ogrodowym. Służy do ryglowania nóg w stole tak żeby nie wypadły podczas przenoszenia. Stół taki zwykły plastikowy z Tesco.

Napisano

A czy dywaniki jak były w komplecie na półce w sklepie to nie były nimi spięte?

Napisano
  • Autor

Nie wiem czy coś było nimi spięte i nie ustalę już tego. Możliwe, że jakieś nogi od stołu lub dywaniki, albo jeszcze coś. Ważne, jest dla mnie czy nie odpadło to od Cromki. Z tego co piszecie, to plastikowe cosie nie są od auta i to chciałem wiedzieć. Jeśli to jest od związywania różności, to dzięki za dobry news.