Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

info o Cee'd 1.6 GDI mile widziane

Featured Replies

Napisano

jak w temacie - czy są tu jacyś użytkownicy takiego auta (2012/2013) - jakie opinie? smile.gif

Napisano

> jak w temacie - czy są tu jacyś użytkownicy takiego auta (2012/2013) - jakie opinie?

Ze wzgledu na dziwne przelozenia skrzyni nie jedzie zlosnik.gif Zeby pojechalo musisz ciagnac do odciecia a wtedy spalanie rosnie. Jednak przy normalnej jezdzie (wolnej) + 2l do sredniego spalania podanego w katalogu mozna spokojnie uzyskac. Ale ja mam ciezka noge onanisci na forumceeda maja nizsze spalanie. grinser006.gif Przy porownaniu z 1.6 z focusa (mocniejsza wersja) biore focusa. Przy porownaniu z astra IV 1.6 ceed wygrywa. Moj werdykt. Kupilbym Cruza 1.8 taniej z lepsym wyposazeniem i bez dziwnych wylaczec z gwrancji, ktora de facto jest na 2 lata.

Napisano
  • Autor

> Ze wzgledu na dziwne przelozenia skrzyni nie jedzie Zeby pojechalo musisz ciagnac do odciecia a

> wtedy spalanie rosnie. Jednak przy normalnej jezdzie (wolnej) + 2l do sredniego spalania

> podanego w katalogu mozna spokojnie uzyskac. Ale ja mam ciezka noge onanisci na forumceeda

> maja nizsze spalanie. Przy porownaniu z 1.6 z focusa (mocniejsza wersja) biore focusa. Przy

> porownaniu z astra IV 1.6 ceed wygrywa. Moj werdykt. Kupilbym Cruza 1.8 taniej z lepsym

> wyposazeniem i bez dziwnych wylaczec z gwrancji, ktora de facto jest na 2 lata.

moja ex civic 1.8 też nie jechała i dopiero bzykała od 4500 smile.gif

Co do Cruze, jak lubisz plastik z przetopionych figurek żółwi ninja to dawaj, porównywałem oba auta i niestety przepaść na korzyść kii.

co do gwarancji to czy wiadomo co jest a co nie na gwarancji?

Napisano

> co do gwarancji to czy wiadomo co jest a co nie na gwarancji?

Na stronie kia polska w zakładce gwarancja jest książka gwarancyjna do ściągnięcia w pdf, więc wszystko wiadomo co z gwarancją.

Napisano

> co do gwarancji to czy wiadomo co jest a co nie na gwarancji?

Tak zapomnij o 7 letniej wklejalem tu wielr razy. Np radio do drugiego przefladu zlosnik.gif

Napisano

> Tak zapomnij o 7 letniej wklejalem tu wielr razy. Np radio do drugiego przefladu

książka gwarancyjna ze strony kia mówi o 36miesiącach bądź 100000km jeśli chodzi o audio

Napisano

> książka gwarancyjna ze strony kia mówi o 36miesiącach bądź 100000km jeśli chodzi o audio

Masz racje 20.GIF

Napisano

> Masz racje

przeczytać , przemyśleć, przekalkulować i zastanowić się czy warto a nie płakać że ktoś oszukuje i miało być 7lat

inna historia to gwarancja w naszym kraju a np w Niemczech gdzie klientowi rzeczywiści się wszystko należy

Napisano

> przeczytać , przemyśleć, przekalkulować i zastanowić się czy warto a nie płakać że ktoś oszukuje i

> miało być 7lat

Można jeszcze tak - kupić, jeździć, szanować i nie przejmować się gwarancją. Pierwszy przegląd po roku fakt, wypada zrobić. Ale jak po dwóch latach samochód dalej się nie psuje, to można się zastanowić zlosnik.gif. Na wycieraczki, tarcze i klocki nikt nie daje więcej niż dwa lata, audio? hehe.giffacepalm%5B1%5D.gif. Silnik i układ napędowy jak wytrzymał dwa lata, to wytrzyma i pięć, a potem niech się martwi kolejny właściciel hehe.gif.

Napisano

> jak w temacie - czy są tu jacyś użytkownicy takiego auta (2012/2013) - jakie opinie?

Mój tata w kwietniu odebrał takie auto. Wersja M z jakimś tam pakietem (skóra na kierownicy, gałce i jakieś tam inne pierdoły). Póki co przejechane trochę ponad 3kkm. Sporo tym autem ostatnio ja jeżdżę i muszę przyznać, że bardzo je polubiłem... smile.gifsmile.gifsmile.gif

Pisz konkretnie co chcesz wiedzieć... smile.gifsmile.gifsmile.gif

Napisano

> przeczytać , przemyśleć, przekalkulować i zastanowić się czy warto a nie płakać że ktoś oszukuje i

> miało być 7lat

> inna historia to gwarancja w naszym kraju a np w Niemczech gdzie klientowi rzeczywiści się wszystko

> należy

Moze nie oszustwo a naciaganie. Ja mam 7 lat gwarancji bo wczesniejszy rocznik, bez wylaczen bylo na 5 teraz juz na uklad napedowy zostal zlosnik.gif Ale mina Pana w nowym ceedzie w ASO byla bezcenna jak mu kierownik powiedzial, ze nie doczytal zlosnik.gif

Napisano

> Można jeszcze tak - kupić, jeździć, szanować i nie przejmować się gwarancją. Pierwszy przegląd po

> roku fakt, wypada zrobić. Ale jak po dwóch latach samochód dalej się nie psuje, to można się

> zastanowić . Na wycieraczki, tarcze i klocki nikt nie daje więcej niż dwa lata, audio? .

> Silnik i układ napędowy jak wytrzymał dwa lata, to wytrzyma i pięć, a potem niech się martwi

> kolejny właściciel .

I tu blad zlosnik.gif W przeciagu 5 lat sporo rzeczy mi sie popsulo. Gdyby nie gwarancja to koszt bylby dosc duzy. No nie wiem jak masz nawigacje za 5k i sie popsuje po 3 latach to nie chcialbym sam nowej kupowac.