Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Najadlem sie troche strachu.

Featured Replies

Napisano

Dzisiaj wyjezdzajac z krakowa od strony n. huty najadlam sie niezle strachu. Otoz jesli ktos tam kiedyskolwiek jechal po zimie droga jest tam zawsze maksymalnie w dziurach tak ze czasem trzeba zwolnic i do 20km/h lub mniej. Przejechalem wlasnie przez taki dziurawy odcinek, wjechalem na lepsza nawierzchnie weic przyspieszam tak do okolo 60km/h; minalem luk okolo 100m prostej i widze taka ogromna dziure na moim pasie. Z naprzeciwka jedzie tir, wiec ominac nie moglem bo droga waska. Wiec zaczalem hamowac przy okazji patrzac czy nic nie ma za mna... Nie bylo wiec zwolnilem tak do 5km/h i powolutki przejezdzam przez ta dziure. Nagle patrze w lusterko a tu za mna jakies stare daihatsu sie zbliza i wogole nie wyglada jakby zamierzal hamowac. Gosc chyba nie zauwazyl wogole ze ja prawie stoje i jedzie prosto na mni. Wiec tylko oparlem glowe na zaglowki i czekam bo w sumie duzo zrobic nie moglem. Gosc jednak zachowal odrobine zimnej krwi i w ostatnim momencie jak widac odpuscil hamulec i po snieznej bandzie czesciowo po rowie wyprzedzil mnie z prawej strony. Tak oceniajac jak patrzylem na to jak mnie wyprzedzal to musial jeszcze wtedy jechac przynajmniej z 60km/h wiec bym dostal w tylek pieknie.

Poprostu strach jezdzic po naszych drogach.

Napisano

> Dzisiaj wyjezdzajac z krakowa

> /ciach/

> Poprostu strach jezdzic po naszych drogach.

Debili na drogach nie brakuje. crazy.gif A Ty masz szczęście, że facet utrzymał nerwy na wodzy i Cię ominął. smile.gif

Napisano

mialem podobna sytuacje na drodze 2 pasmowej rzeszów lancut, panowie ze skody octawi i fiata tipo urzadzili sobie wyscig na ograniczeniu do 70km/h ja sobie jechalem prawym pasem ze 80 i zerkam w lusterko a z ogromna predkoscia zbliza sie od tylu tipo a lewym pasem skoda ,no wiec tez sie zaparlem mocno w fotelu i czekalem az tipo we mnie przywali .Ale naszczescie wyprzedzil ta skode i ominal mnie o jakies 50 cm ,takze tez przez pare sekund sie zastanawialem jak bedzie wygladal tyl mojego auta wkomponowany w tipo ,no ale sie udalo yay.gif

Napisano

tydzien temu trasa katowice-bielsko biala, pierwsze swiatla w tychach, akurat trafilem na pomaranczowe, wiec zaczynam hamowac (tak srednio, na bank to nie bylo maxymalne depniecie po hamplach...) i widze w lusterku wstecznym ciezarowke...na dodatek trąbiła, jakas tam probe ucieczki podjalem, ale w takim momencie czlowiek roznie sie zachowuje i moja reakcja byla zbyt pozna...

na szczescie prawy pas do skretu w prawo byl wolny i ciezarowka lekko skrecila omijajac mnie, zahamowala natomiast tak 1m przede mna...

kiepsko by bylo jakby nie miala jak mnie ominac :|

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.