Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wskaźnik Auto Gauge

Featured Replies

Napisano

Witam

Zamontowałem 3 wskaźniki zamiast nawiewu środkowego i jeden z nich jest właśnie z Auto Gauge - VDO look. Problem jest jedynie z nim taki, że parować zaczyna po kilku/kilkunastu minutach po rozpoczęciu jazdy.

Też ma ktoś z Was taki problem? Można coś z tym zrobić czy sam wskaźnik jest coś 'nie bardzo'?

Napisano

> Witam

> Zamontowałem 3 wskaźniki zamiast nawiewu środkowego i jeden z nich jest właśnie z Auto Gauge - VDO

> look. Problem jest jedynie z nim taki, że parować zaczyna po kilku/kilkunastu minutach po

> rozpoczęciu jazdy.

> Też ma ktoś z Was taki problem? Można coś z tym zrobić czy sam wskaźnik jest coś 'nie bardzo'?

Pewnie dlatego Ci tylko ten paruje bo gdzieś dostaje się do niego powietrze, jeżeli możesz weź go obadaj czy nie ma jakiejś dziurki a jeśli tak to ją zalep jak będzie odparowany oczywiście i zobacz co się będzie dziać...

Jakąś szmatę wrzuciłeś w wentylację żeby powietrze z nadmuchu nie szło???

Napisano

Ja mam autogauge, jeden bez naklejek z dziurami, drugi z naklejkami na dziurach. Żaden nie paruje, a w nawiewi nic nie wkładałem.

Napisano
  • Autor

> Pewnie dlatego Ci tylko ten paruje bo gdzieś dostaje się do niego powietrze, jeżeli możesz weź go

> obadaj czy nie ma jakiejś dziurki a jeśli tak to ją zalep jak będzie odparowany oczywiście i

> zobacz co się będzie dziać...

> Jakąś szmatę wrzuciłeś w wentylację żeby powietrze z nadmuchu nie szło???

Dzisiaj miałem pierwszą przejażdżkę z zamontowanymi wskaźnikami i taki efekt. Pod koniec tygodnia to sprawdzę jak będę miał auto, dzięki za wskazówki ok.gif

W wentylacje nic nie wsadzałem, lepiej jest zalepić/wsadzić coś a la szmate żeby powietrze nie leciało?

Napisano

od kilku lat nic tam nie mam i zadnych problemów...