Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Głosniki na przód 165mm 200zł-250zł

Featured Replies

Napisano

witam otoz szukam glosnikow na przód do mojego samochodu . Słucham bardziej muzyki techno więc chciałbym głosniki bardziej z basowym dzwiekiem , zastanawiam sie nad tym zestawem : http://allegro.pl/powerbass-s-6c-zestaw-glosnikowy-165-mm-essa-i3611563514.html co o tym sadzicie ? Macie jakieś inne propozycje ?:)

Napisano

> witam otoz szukam glosnikow na przód do mojego samochodu . Słucham bardziej muzyki techno więc

> chciałbym głosniki bardziej z basowym dzwiekiem , zastanawiam sie nad tym zestawem :

> http://allegro.pl/powerbass-s-6c-zestaw-glosnikowy-165-mm-essa-i3611563514.html co o tym

> sadzicie ? Macie jakieś inne propozycje ?:)

Ja kupilem dzisiaj takie http://allegro.pl/pioneer-ts-a172ci-system-max-power-350w-16-5cm-i3591964021.html

Napisano

Posiadają go dopiero pod piecem a i tak nie jest taki mięsisty jak choćby w Hertzach czy Diorze.

Napisano

> Posiadają go dopiero pod piecem a i tak nie jest taki mięsisty jak choćby w Hertzach czy Diorze.

Tyle ze Diora taka lepsza Manta. Wiem bo mialem, jak auto sprzedawalem to nawet mi sie ich wyjmowac nie chcialo.

Napisano

Przewidujesz wzmacniacz czy samo radio? Mam na zbyciu Sinuslive sl160. Rewelacyjnie grają pod wzmacniaczem, sprawdzone. Zmieniłem autko i 16-stki mi nie wejdą, dlatego leżą bezużytecznie frown.gif

Napisano

> Ale cena jakość jest bardzo dobra i posiadacze tej droższej manty chwalą sobie

Jak je kupowalem tez tak myslalem, potem ta radosc szybko nikla. Wyglad na pewno maja blizszy tym za 300-400 niz tych po 80 zł

Napisano

A pod co te Diory były podpięte ?? Bo jak pod radio to nie będzie to grało one dość solidne kopa ze wzmaka potrzebują i wtedy naprawdę ładnie potrafią zagrać

Napisano

> A pod co te Diory były podpięte ?? Bo jak pod radio to nie będzie to grało one dość solidne kopa ze

> wzmaka potrzebują i wtedy naprawdę ładnie potrafią zagrać

Chodziło z wzmacniaczem i radiem z dobrym wyjściem. Drzwi wyciszone.

Ale i tak dolnej części ciała nie urywało, chodziły jak MANTA, bo to z DIORA ma tylko wspólna nazwę.

Na pewno są lepsze niz seryjne głośniki, ale teraz dołożyłem do tej ceny trochę ponad 100 zł i wreszcie słychać pięknie bass z Pioneer'ow z TS-A 172Ci