Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Czy Cromy aż tak potaniały ??

Featured Replies

Napisano

Witam, rozglądam się za autkiem na zakup na wiosnę lub trochę szybciej smile.gif Czy Cromy aż tak straciły na cenie w ostatnim czasie??

Znalazłem to ogłoszenie cena dość niska chyba jak na ten rocznik ?

http://allegro.pl/fiat-croma-1-9jtd-150hp-automat-chrom-pakiet-skora-i3666517055.html

Nie wypowiadam się o stanie auta, czy spawane z dwóch czy nie...nie byłem nie oglądałem nie sprawdzałem.

Ale z drugiej strony na alledrogo jest kilka z carserwisu, z innych salonów roczniki 2008-2009 w cenie do 30tys z polskiego salonu itd...o stanie się też nie wypowiadam bo nie widziałem smile.gif

Auta będą miały zaraz rocznikowo 6 lat...czy tak ceny spadły icon_rolleyes.gifspineyes.gif

Pozdrawiam

Napisano

Z tego co kojarzę to produkcję cromy zakończono w 2010 roku a w ogłoszeniu jest croma 2011 ....

Jeśli chcesz kupić dobry, niezajechany egzemplarz to znajomy ostatnio kupił cromę 2.4 z 2010r i dał coś koło 50 tyś. ale samochód było wiadomo od kogo był i kompletnie wszystko było o nim wiadomo. Tak więc jak chce się kupić porządny egzemplarz to też parę złotych trzeba wydać.

Napisano

> klapa z tyłu przedliftowa.

Jak to poznać? Pomijam fakt, że brak znaczka, czyli przygoda jakaś była.

Napisano

> Jak to poznać? Pomijam fakt, że brak znaczka, czyli przygoda jakaś była.

Szkoda czasu na ten egzemplarz i to nie tylko ze względu na klapę, ale pewnie ktoś się skusi na to cudo z fotoshopu wink.gif

Napisano

> A co powiedziecie o tej http://otomoto.pl/fiat-croma-1-9-jtd-emotion-150-km-bez-dpf-C31110979.html

> Czy to możliwe, że przy tak bogatej wersji brak czujników parkowania?

Czujniki powinny byc , jak ma xenony a czujnikow brak, nie chce mi sie w to wierzyc, po vinie trzeba byc sprawdzic co miala w wyposazeniu.