Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ospel sonata

Featured Replies

Napisano

co myslicie o serii osprzetu Ospel Sonata?

Drugie pytanie - jest szansa, ze za pare lat seria wciaz bedzie istniala? Zastanawiam sie, czy jest sens zastosowac kilka zaslepek zamiast gniazd internetowych i RTV, bo mam je w prawie kazdym pokoju (7 par), ale nie kazde bede wykorzystywał, a kazde kosztuje 80-90zl.

Napisano

Może seria będzie istniała za kilka lat, ale wystarczy, że przejdzie "lifting" i nie będzie kompatybilna.

Jak nie planujesz montować tyle sprzętu komputerowego, to może kup np. po 3 gniazda każdego typu, resztę zaślepek i w razie potrzeb zamienisz miejscami zaślepki z gniazdami.

Dobrym rozwiązaniem jest też stosowanie gniazd komunikacyjnych innych producentów niż reszty osprzętu, bo czasami ceny wydają się niewspółmierne do wartości danej rzeczy.

Napisano

> co myslicie o serii osprzetu Ospel Sonata?

> Drugie pytanie - jest szansa, ze za pare lat seria wciaz bedzie istniala? Zastanawiam sie, czy jest

> sens zastosowac kilka zaslepek zamiast gniazd internetowych i RTV, bo mam je w prawie kazdym

> pokoju (7 par), ale nie kazde bede wykorzystywał, a kazde kosztuje 80-90zl.

kup zaślepki , jak nawet nie będzie za parę lat tej serii a będziesz chciał wstawić gniazdo to podejdzie inne aktualnie dostępne a w zaślepce dopiłujesz sobie otwór na wtyczkę.

Napisano

> co myslicie o serii osprzetu Ospel Sonata?

> Drugie pytanie - jest szansa, ze za pare lat seria wciaz bedzie istniala? Zastanawiam sie, czy jest

> sens zastosowac kilka zaslepek zamiast gniazd internetowych i RTV, bo mam je w prawie kazdym

> pokoju (7 par), ale nie kazde bede wykorzystywał, a kazde kosztuje 80-90zl.

mam sonate w calym mieszkaniu, jest ok

niestety kupilem cala biala;)

z czasem kupie ladniejsze ramki te kamienne albo szklane;)

Napisano
  • Autor

> mam sonate w calym mieszkaniu, jest ok

> niestety kupilem cala biala;)

> z czasem kupie ladniejsze ramki te kamienne albo szklane;)

Czemu niestety? Brudzi sie?

Napisano

> Czemu niestety? Brudzi sie?

jest ok, a niestety bo podobaly mi sie drozsze ramki te kamienne;), szklane, ale szkoda kasy bylo i jest na te chwile;) bo sa inne wydakti, kredyt itp:)

jak sie odkuje to kupie kamienne i szklane;)

Napisano

Dobre, tylko jest wrażliwe na montaż - jakaś krzywizna ściany i już nie chce idealnie pasować. Cena też spoko. Zaślepki sobie kup w razie czego, a czy będzie istniała... to do producenta grinser006.gif