Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Bład poduszki 87.

Featured Replies

Napisano

Witam ... jako ,że mam stale świecący i nie dający się wykasować błąd poduszki 87 ....

Mam pytanie .. czy pod fotelem pasażera jest więcej wtyczek ? Jeśli tak to która to airbag .... I czy dostać się do niej da się bez wyciągania fotela? .... Czy lepiej odkręcić i dźwignąć?

Vectra B 2001 r.

Napisano

Pierwszy raz odpielem i wyczyscilem styki bez wyciagania fotela, ale blad wracal i klient tez powrocil grinser006.gif

Obcielem i polutowalem przewody bez wtyczki - klient zadowolony, jedyny problem to wrazie koniecznosci wyjecia fotela, co w normalnej eksloatacji sie nie zdarza trzeba bedzie obinac a potem ponownie polutowac, ale to szczegol hehe.gif

Napisano
  • Autor

> Pierwszy raz odpielem i wyczyscilem styki bez wyciagania fotela, ale blad wracal i klient tez

> powrocil

> Obcielem i polutowalem przewody bez wtyczki - klient zadowolony, jedyny problem to wrazie

> koniecznosci wyjecia fotela, co w normalnej eksloatacji sie nie zdarza trzeba bedzie obinac a

> potem ponownie polutowac, ale to szczegol

Jeszcze się za to nie zabrałem i tam nie zaglądałem grinser006.gif dlatego pytam wink.gif .... Słyszałem właśnie , że lutuje się kable i po sprawie grinser006.gif Zaczne od czyszczenia wtyczki wtyczki jednak wink.gif

Dzięki wink.gif

Napisano

W roznych autach czyscilem, blad dal sie wykasowac i wracal jak bumerang po czasie hehe.gif

Definitywne pozbycie sie bledu to tylko lutowanie, no chyba ze wymiana wiazki i poduszek z nowego auta grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> W roznych autach czyscilem, blad dal sie wykasowac i wracal jak bumerang po czasie

> Definitywne pozbycie sie bledu to tylko lutowanie, no chyba ze wymiana wiazki i poduszek z nowego

> auta

To nie prościej wtyczke wymienić jeśli ona jest przyczyną?:>

Wczoraj odpiąłem tą wtyczkę , wpiąłem jeszcze raz .... skasowałem błędy i jak na razie jest spokój , nie pali sie.

Napisano

Zapali się, zapali. Dwa razy poprawiałem kostkę, dwa razy było dobrze i (tak jak koledzy pisali - zapali się smile.gif)znowu kontrolka świeci. Jako że nie mam garażu i wszystko robię pod chmurką - czekam na ciepłe dni, wywalam kostkę i lutuję przewody grinser006.gif