Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Czyszczenie przepustnicy

Featured Replies

Napisano

robił ktoś samodzielnie w 1,6?jutro się przymierzam bo widzę,że uwalona cała nagarem,tłuszczem itp. trochę już dzisiaj zdemontowałem na ciepłym silniku bardziej elastycznie.Po myciu i zmontowaniu adaptacji w 1,6 nie potrzeba ale czy myjąc mogę ruszać ręcznie łopatką?nic nie zbabram?wiadomo tam najwięcej syfu i dobrze by było to ruszyć.Da ktoś szybką odpowiedź smile.gif

odpowiem sobie sam;przepustnica wyczyszczona jak najbardziej można ręcznie przestawiać łopatki w niczym to nie szkodzi,

jest tam po bokach sporo nagaru.Zmontowane wsio do kupy auto odpala znacznie lepiej-równiej, jest duża różnica na zimnym silniku(bardziej żywsze przy przyspieszaniu)polecam innym którzy mają długo auta i nigdy tego nie robili.

temat można zamknąć jeśli nikt nie ma pytań.

Napisano

Ja mam pytanie. Dlaczego pytałeś tutaj, gdzie kącik jest prawie martwy skoro na forum Megane masz wszystko ładnie opisane łącznie z manualem z fotkami w dziale download? zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

interesowało mnie czy mogę ręcznie ruszać łopatkami,tam na forum nic nie mogłem doczytać w tej kwestji-no chyba,że źle szukałem

podaj mi namiar na to?

Napisano

> interesowało mnie czy mogę ręcznie ruszać łopatkami,tam na forum nic nie mogłem doczytać w tej

> kwestji-no chyba,że źle szukałem

> podaj mi namiar na to?

Trzeba było zapytać i za moment dostał byś punkty regulaminu ktore naruszyles. grinser006.gif

Napisano

> Trzeba było zapytać i za moment dostał byś punkty regulaminu ktore naruszyles.

Bo takie podstawowe rzeczy każdy szanujący się francomaniak powinien wiedzieć bez pytania. grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> Trzeba było zapytać i za moment dostał byś punkty regulaminu ktore naruszyles.

eee nie jest tak źle tam- raz mnie wypunktował jakiś mod to mu na priv podesłałem moje uwagi do ich uwag i na tym się skończyło.Ok czasem się gdzieś zaliczy wpadkę w ortografi ale to każdemu się trafia.Jakoś się tam utrzymuje już około 2lat 270751858-jezyk.gif-nie mówię dużo można się tam dowiedzieć.