Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

i znów porażka, siły już mnie opuściły, chyba jego koniec:(

Featured Replies

Napisano

Znow nie mogę odpalić, wczoraj po południu bez problemu, ale codziennie rano mam problem od paru dni, konczy się na tym, ze nie mam srodka lokomocji, wymienione jest:

- kopułka aparatu zapłonowego + palec

- przewody WN

- swiece WN

- cewka 6 miech temu

- krokowiec, ale on tu duzo nie ma do gadania

- czujnik poł wału, ma 2 tyg

- filt powietrza, oleju, no wymieniam od takJ

i już naprawdę nie wiem co to jest, czysciłem masy, psikałem w inne miejsca i zadnej poprawy POMOCY !!!!!

Napisano

a moze paliwko:) moze nabrales jakigos g.... z woda albo czyms innym smile.gif sprawdz to jezeli okarze sie ze woda to spirytusik do benzynki i jechac:)

Napisano
  • Autor

Nie, ani na gazie ani na benzynie nie odpala, ale wczoraj palił, śmierdzi paliwem, no wiadomo, jak nie zapali to czego ma być zapach J coś musi być z tą iskrą, wczoraj 2 razy sobie jechalem do sklepu i pieknie palił i to jest chore, rano też!!!! Raz pali raz to jest moje zmartwienie, jakas zasrana loteria

Napisano

> Nie, ani na gazie ani na benzynie nie odpala, ale wczoraj palił,

> śmierdzi paliwem, no wiadomo, jak nie zapali to czego ma być

> zapach J coś musi być z tą iskrą, wczoraj 2 razy sobie jechalem

> do sklepu i pieknie palił i to jest chore, rano też!!!! Raz pali

> raz to jest moje zmartwienie, jakas zasrana loteria

mowie czysto z praktyki bo na motoryzacji sie nie znam biglaugh.gif mam autko na gazniku,jak jest cieply silnik to na ssaniu sie nie chce odpalic za cholere,a Ty masz wtrysk i pewnie te ssanie automatyczne? a co odpowiada w autkach na wtrysku za te ssanie? Tak tylko pisze bo sam nie wiem,ale mozna domnniemywac biglaugh.gif

Napisano
  • Autor

Silnik krokowy, ale on się ustawia po odpaleniu i bez niego też da się ruszyć, także to nie to

Napisano

niby szansa mala...

mialem problemy jak ty. winna okazala sie wiazka przwodow buiegnaca z tylu silnika pod kolektorem ssacym-wypiela sie i czasami zwierala o wydech (samochod wtedy calkiem glupial). w koncu wiazka sie przetopila i dwa kable sie rozlaczyly, wtedy padl calkiem. oszukalem sie jak glupi...

a dpiero jak zdjalem filtr powietrza i zaczalem macac kazda wiazke to odkrylem przyczyna sciana.gif

Napisano

Mialem podobnie. ale to nie musi byc to co u mnie.

Bardzo ciazko odpalal. Nieraz to i akumulator sie rozladowal i nie chcial odpalic ale w koncu zawsze jakos zaskoczyl. Ale jak juz zapalil i sie nagrzal to palil bez problemow.

I kiedys sobie jade i nagle przestal palic na dwa cylindry. Okazalo sie ze uszczelka sie przepalila pod glowica i nie bylo odpowiedniego cisnienia. Sprawdz cisnienie. moze akurat.

Napisano

Sprawdz stacyjke!! moze sie styki wypalily!!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.