Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Błąd poduszki

Featured Replies

Napisano

Witam. Koledzy potrzebuję pomocy. Wczoraj wymieniałem żarówki w liczniku w kropku mojej mulher.gif i przez moją nierozważną decyzję włączyłem zapłon. Teraz niestety kontrolka poduchy świeci a moja mulher.gifchce mnie kara.gif. Mam FES-a i kebel KKL i ELM, tylko nie wiem jak to spiąć z centralką poduszek. W złączu są tylko dwa kable i ni w ząb nie wiem jak. ABS i silnik spoko, nie ma problemu. Do KKL dorobiłem oczywiście kabelek 3PIN. Proszę o pomoc jak skasować ten błąd.

Napisano

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem.Masz kabelek KKL plus przejściówka 3 pin i za pomocą FES'a chcesz skasować błąd poduszki ?

Napisano

Miałem podobnie kiedyś w sieniasie tylko że to aso robiło i dało ciała.

Najgorsze że oni nie mieli czym tego skasować i trza było czekać aż zprowadzą

komputer z wyższego aso. Ale to było jakieś 14 lat temu.

Napisano

14 lat to wieki temu angryfire.gif Dzisiaj czasy się zmieniły grinser006.gif Sam diagnozuje u siebie w rodzinie Fiaty.Zaoszczędziłem sporo kasy już smile.gif

Napisano
  • Autor

> Nie wiem czy dobrze zrozumiałem.Masz kabelek KKL plus przejściówka 3 pin i za pomocą FES'a chcesz

> skasować błąd poduszki ?

Tak dokładnie. Ale już sobie z problemem poradziłem. 3 pinowy kabel mam własnej roboty. Problem w tym że podłączając się do złącza poduszek "+" wziąłem z drugiego aku. To właśnie był mój błąd, stąd brak komunikacji. Natomiast dlaczego wziąłem z drugiego aku, miałem za krótki kabel. Na szczęście już po kłopocie.

Napisano

Dlatego napisałem że było to dawno. Wiadomo czas idzie do przodu a z nim technika i jej dostępność dla zwykłego człowieka.

Ale mimo wszystko dziwne że nie takie mało ASO nie miało odpowiedniego sprzętu , sienias stał uziemiony i czekali aż pożyczą sprzęt od innych.