Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dzięki za "pomoc"

Featured Replies

Napisano

Chciałem wymienić dwusikowe spryskiwacze w moim SCII na mgiełkowe. Oczywiście na te z Kangoo 2008. Okazało się, że zostały zastąpione innymi, też dwusikowymi i w Warszawskich ASO są już niedostępne. Więc poprosiłem o pomoc. Zero odzewu. Można było odpisać np. "nie mam czasu", "nie chce mi się", "mam cię gdzieś", etc. Ale nic - głowa w piach.

Sam se poradziłem. Zadzwoniłem do ASO Zdunek w Gdyni. Miła pani najpierw nie wiedziała, o co chodzi. Potem zrozumiała i sprawdziła że mają na stanie. To poprosiłem o sprzedaż wysyłkową, bo jechać z Warszawy sie nie opłaca. Najpierw stwierdziła, że nie wysyłają i zapytała dlaczego nie kupię w Warszawie. No to jej wyłuszczyłem całą historię, że to do Scenica, że w Wawie juz nie ma, ze niektórzy już sobie wymienili, a że inni są bardzo uczynni, etc. I zgodziła się wysłać za pobraniem. Zatem od wczoraj mam mgiełkowe spryskiwacze... 270751858-jezyk.gif

Napisano

> Chciałem wymienić dwusikowe spryskiwacze w moim SCII na mgiełkowe. Oczywiście na te z Kangoo 2008.

> Okazało się, że zostały zastąpione innymi, też dwusikowymi i w Warszawskich ASO są już

> niedostępne. Więc poprosiłem o pomoc. Zero odzewu. Można było odpisać np. "nie mam czasu",

> "nie chce mi się", "mam cię gdzieś", etc. Ale nic - głowa w piach.

> Sam se poradziłem. Zadzwoniłem do ASO Zdunek w Gdyni. Miła pani najpierw nie wiedziała, o co

> chodzi. Potem zrozumiała i sprawdziła że mają na stanie. To poprosiłem o sprzedaż wysyłkową,

> bo jechać z Warszawy sie nie opłaca. Najpierw stwierdziła, że nie wysyłają i zapytała dlaczego

> nie kupię w Warszawie. No to jej wyłuszczyłem całą historię, że to do Scenica, że w Wawie juz

> nie ma, ze niektórzy już sobie wymienili, a że inni są bardzo uczynni, etc. I zgodziła się

> wysłać za pobraniem. Zatem od wczoraj mam mgiełkowe spryskiwacze...

no widzisz akurat jutro miałem tam jechać zlosnik.gif mam nadzieje że nie sprzątnąłeś mi moich chaja.gif

Napisano

> no widzisz akurat jutro miałem tam jechać mam nadzieje że nie sprzątnąłeś mi moich

Kup mi też przy okazji waytogo.gif

Napisano

> Kup mi też przy okazji

spoko jak jutro będę i będą to kupię ok.gif

muszę jeszcze kupić lakier do zaprawek hmm.gif

Napisano

> spoko jak jutro będę i będą to kupię

Super. Mam nadzieję, że to nie podwoi wartości mojego scenica zlosnik.gif

> muszę jeszcze kupić lakier do zaprawek

Dorób se w mieszalni

Napisano

byłem dzisiaj i już nie mieli sciana.gif udusze Cię zlosnik.gif

Jaki zamówiłeś nr tej dyszy ?

Facet zamówił mi niby mgiełkowe które są pod innym numerem teraz hmm.gif zobaczymy co przyjdzie hmm.gif jeszcze zamówiłem lakier do zaprawek hmm.gif

edit

są we Francji można zamówić trzeba czekać 2 tyg i płaci się za nie na miejscu smile.gif

Napisano
  • Autor

> byłem dzisiaj i już nie mieli udusze Cię

> Jaki zamówiłeś nr tej dyszy ?

> Facet zamówił mi niby mgiełkowe które są pod innym numerem teraz zobaczymy co przyjdzie jeszcze

> zamówiłem lakier do zaprawek

> edit

> są we Francji można zamówić trzeba czekać 2 tyg i płaci się za nie na miejscu

Rozmawiałeś z panią Pauliną Janikowską? smile.gif

Napisano

> Rozmawiałeś z panią Pauliną Janikowską?

nie z panem zlosnik.gif