Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mazda Premacy - opinie - ogłoszenie ocena

Featured Replies

Napisano

Witam,

Moja Merivka juz się nam trochę znudziła, będziemy w najbliższym czasie zmienić autko, na coś innego.

Zastanawiam się nad Mazdą Premacy - możecie napisać klika słów jak to się spisuje z silnikiem benzynowym. Jakieś typowe problemy, usterki? Wiem o problemie korozji tylnych nadkoli, coś jeszcze? Jak te silniki 1.8 sprawują się w codziennym użytkowaniu?

Znalazłem takie ogłoszenie

mazda

Widzicie coś czego ja nie widzę?

Dzięki z góry

Pozdr

Napisano

> Witam,

> Moja Merivka juz się nam trochę znudziła, będziemy w najbliższym czasie zmienić autko, na coś

> innego.

> Zastanawiam się nad Mazdą Premacy - możecie napisać klika słów jak to się spisuje z silnikiem

> benzynowym. Jakieś typowe problemy, usterki? Wiem o problemie korozji tylnych nadkoli, coś

> jeszcze? Jak te silniki 1.8 sprawują się w codziennym użytkowaniu?

> Znalazłem takie ogłoszenie

> mazda

> Widzicie coś czego ja nie widzę?

> Dzięki z góry

> Pozdr

Mam 626 z końca produkcji.Bolączki typowe dla starych japończyków blacha,blacha ,blacha zlosnik.gifWróżenie z fusów pozostawiam Akowskim specjalistom.Skromnie tylko zasugeruje ,że silnik do tego auta jest skromniutki jeśli chodzi o moc.Mam w mojej 626 2,0 i tak troszkę niedosyt pozostaje.A lata w których człowiek chciał się ścigać spod świateł odeszły w niepamięć bezpowrotnie hehe.gif

Napisano
  • Autor

> Mam 626 z końca produkcji.Bolączki typowe dla starych japończyków blacha,blacha ,blacha Wróżenie z

> fusów pozostawiam Akowskim specjalistom.Skromnie tylko zasugeruje ,że silnik do tego auta jest

> skromniutki jeśli chodzi o moc.Mam w mojej 626 2,0 i tak troszkę niedosyt pozostaje.A lata w

> których człowiek chciał się ścigać spod świateł odeszły w niepamięć bezpowrotnie

obecnie mam 90 koni wiec 10 wiecej bedzie jakiś tam awansem grinser006.gif

Napisano

Kiedyś koleżanka naparła się na takie cudo i pojechałem obejrzeć. Rdza na spawach, na progach, na klapie i krawędziach drzwi. Fotele to jakiś koszmar. Dodatkowo w tamtym egzemplarzu nie załączała się sprężarka klimy spineyes.gif

Napisano
  • Autor

> Kiedyś koleżanka naparła się na takie cudo i pojechałem obejrzeć. Rdza na spawach, na progach, na

> klapie i krawędziach drzwi. Fotele to jakiś koszmar. Dodatkowo w tamtym egzemplarzu nie

> załączała się sprężarka klimy

nie brzmi to ciekawie...może jednostkowy przypadek?

Napisano

> nie brzmi to ciekawie...może jednostkowy przypadek?

Zobacz nadkola,i mocowania z przodu Mcpersona -tzn kielichy to lubi gnić.Ta generacja premacy o której piszesz jest zrobiona na płycie podłogowej 626 ostatniej generacji więc dotyczą ją te same bolączki.Ja swojej maździny w dobrym stanie szukałem ponad 2 miesiące.Co moge jeszcze napisać materiały we wnętrzu dobrej jakości (moja ma prawie 300tys przebiegu) i nic nie widać.Facet z osiedla kupił taką samą (inny kolor) ,z przebiegiem....120tys icon_eek.gifzlosnik.gif Co ciekawe ,środek dużo bardziej zniszczony więc podejrzewam że ma 120tys +300 hehe.gif