Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

mocowanie kolum - czy tak ma byc?

Featured Replies

Napisano

tyle lat mam stycznosc z tym modelem a jednak ostatnio zauwazylem cos i... nie wiem czy to tak ma byc smile.gif

sprawa dotyczy gornego mocowania kolumn z przodu - zauwazylem ze przy maksymalnie skreconych kolach jest takie zjawisko jakie widac na zdjeciu

czyli niesymetrycznie umiejscowione gorny trzpien/mocowanie kolumny

gdy kola sa w polozeniu na wprost wszystko jest tak samo po obu stronach - gdy kola skrece w jedno ze skrajnych polozen widoczna czesc mocowania przemieszcza sie i efekt jest taki jak na zdjeciu - oczywiscie w zaleznosci od tego w ktora strone kola sa skrecone to efekt jest po innej stronie smile.gif

287595937-kielich.jpg

Napisano

Dawno dawno temu, w mojej bestii też mnie to zastanawiało... bo się to układało nierównomiernie... zapomniałem o sprawie, i nic nie było z tym robione... Panda jeździła dzielnie i nic niepokojącego się nie działo.

Napisano

Hehe... Jakiś czas temu porównywałem z kolegą Pande II z Panda III i tez nas zdziwiły te "fasolki", no ale jak takie coś jest to znaczy ze musi być. W III nie widać tego miejsca bo jest zakryte plastikami.

Napisano
  • Autor

> Dawno dawno temu, w mojej bestii też mnie to zastanawiało... bo się to układało nierównomiernie...

> zapomniałem o sprawie, i nic nie było z tym robione... Panda jeździła dzielnie i nic

> niepokojącego się nie działo.

caly pic polega na tym ze mimo 11 roku obcowania z panda dopiero kilka dni temu zwrocilem uwage na taki stan - i sam nie wiem czy to halo czy nie halo smile.gif

Napisano

> caly pic polega na tym ze mimo 11 roku obcowania z panda dopiero kilka dni temu zwrocilem uwage na

> taki stan - i sam nie wiem czy to halo czy nie halo

halo, u mnie też tak jest ok.gif