Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

pacjent XP 2.0 HDI 2005

Featured Replies

Napisano

Mam następujące objawy

wskaźnik poziomu paliwa nagle wzrósł, ubyła już jedna kreska a teraz pokazuje full chociaż od tankowania przejechałem już ~200km

wskaźnik temperatury też bardzo szybko rośnie - obecnie po przejechaniu 2 km (przy temp. 12 stopni) mam juz 3 kreski

dotknąłem chłodnice i zimna (chłodnica - wg mnie to taki metalowy prostokąt, po otworzeniu maski zaraz to widać przy zderzaku)

I co to może byc? Wskaźniki szaleją czy paliwa przybywa? i faktycznie temperatura tak szybko rośnie?

Napisano

> Mam następujące objawy

> wskaźnik poziomu paliwa nagle wzrósł, ubyła już jedna kreska a teraz pokazuje full chociaż od

> tankowania przejechałem już ~200km

jeśli stało się to pierwszy raz nie przejmuj się jak będzie powtarzalne trzeba będzie pomyśleć.

> wskaźnik temperatury też bardzo szybko rośnie - obecnie po przejechaniu 2 km (przy temp. 12 stopni)

> mam juz 3 kreski

> dotknąłem chłodnice i zimna (chłodnica - wg mnie to taki metalowy prostokąt, po otworzeniu maski

> zaraz to widać przy zderzaku)

płyn chłodniczy jest ??

> I co to może byc? Wskaźniki szaleją czy paliwa przybywa? i faktycznie temperatura tak szybko

> rośnie?

Niestety ale moja szklana kula właśnie odmówiła posłuszeństwa i nie jest w stanie pomóc cfaniaczek.gif

Napisano
  • Autor

> płyn chłodniczy jest ??

Jest

> Niestety ale moja szklana kula właśnie odmówiła posłuszeństwa i nie jest w stanie pomóc

Tak mówi wróżka gdy chce dodatkowe 50zl? wink.gif

Wiem, ze prędzej czy pózniej wyląduje u mechanika ale liczę na to, ze ktoś miał/rozwiązał podobny problem i dowiem sie czy mogę tak jeździć jeszcze przez chwile czy jechać na serwis od razu smile.gif