Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Honda Jazz 2010 - na co zwrócić uwagę

Featured Replies

Napisano

mam na oku JAzza z 2010 r. identyczny jak ten: KLIK (IDENTYCZNY ALE TO NIE TEN !!!)

ten co ja oglądałem nie ma jeszcze ogłoszenia - dziś ją krótko oglądałem bo stoi w warsztacie się robi - naprawa jest kosmetyczna - widziałem w trakcie robienia: prawa strona przedniego zderzaka porysowana, rant prawego przedniego błotnika porysowany i minimalnie zagięty był i przednia krawedż prawych przednich drzwi też przerysowana i minimalnie wgięta (lampa cała, halogen cały, alufelga nieco porysowana) - silnik chodzi, klima chłodzi itp. - przynajmiej więm ile był bity i że nie robiony z przystanku biglaugh.gif

ogólnie auto z książką seriwsową - 3 przeglądy były: w 2011, 2012 i ostatni 04.2014), z kodem do radia w papierach, całkiem ładnie utrzymane i zadbane.

jakie wady są charakterystyczne dla tego modelu? na co zwrócić szczególną uwagę, bo pewnie jak gość wróci z urlopu to ją wezmę na oględziny do warsztatu

facent miał jeszcze 1 jazza z 2011 r ale tam było więcej do roboty - choć też tragedii nie było: kilka elementów do lakierowania bo były porysowane - nie miał mocnego strzała (wyglądało jakby bokiem pojechał po barierce i na koniec wjechał do rowu) - ale ten nie dośc że uboższa wersja to jeszcze droższy (bo o rok młodszy) i większy przebieg

Napisano

Auto jednorazowe przy małej stłuczce.

Moja małżonka miała taką z 2011 i "popsuła" tak ,że auto do kasacji zlosnik.gif Złamana podłużnica, silnik wlazł w przegrodę.

Strefa zgniotu spełniła swoją rolę. Drzwi się normalnie otwierały. Małżonka wyszła z tego bez szwanku.

Prędkość ok. 40 mph i pewnie coś tam zdążyła wyhamować.

287863556-fit.jpg

Oczywiście w Polsce takie się klepie 893goodvibes.gif ale ciekawe jak by przebiegła ewentualna kolejna stłuczka. grinser006.gif

Co do auta to ma bardzo dobrze wykorzystane miejsce wewnątrz. ok.gif

Głośny silnik albo słabe wyciszenie frown.gif

Ogólnie fajne autko do miasta.

HanYs

post-6361-14352525297293_thumb.jpg

Napisano
  • Autor

> Auto jednorazowe przy małej stłuczce.

> Moja małżonka miała taką z 2011 i "popsuła" tak ,że auto do kasacji Złamana podłużnica, silnik

> wlazł w przegrodę.

> Strefa zgniotu spełniła swoją rolę. Drzwi się normalnie otwierały. Małżonka wyszła z tego bez

> szwanku.

> Prędkość ok. 40 mph i pewnie coś tam zdążyła wyhamować.

> Oczywiście w Polsce takie się klepie ale ciekawe jak by przebiegła ewentualna kolejna stłuczka.

> Co do auta to ma bardzo dobrze wykorzystane miejsce wewnątrz.

> Głośny silnik albo słabe wyciszenie

> Ogólnie fajne autko do miasta.

> HanYs

to w tej mojej zderzak dużo mniej uszkodzony, lampa nie ruszona, maska też , błotnik po rancie przejechany i minimalnie rant drzwi i poduchy nie strzelone...

no wnętrze to mi ise podobało bo jest olbrzymie jak na tę klasę

Napisano

Nie jestem specem, ale poczytaj o rdzy i gdzie jej szukać. Ja kiedyś jazza poprzedniej gen oglądałem to na rantach drzwi kierowcy chyba cos sie pokazywało w 3letnim aucie.

• 2 tygodnie później...
Napisano
  • Autor

> Nie jestem specem, ale poczytaj o rdzy i gdzie jej szukać. Ja kiedyś jazza poprzedniej gen

> oglądałem to na rantach drzwi kierowcy chyba cos sie pokazywało w 3letnim aucie.

w poniedziałęk jadę finalizowac transakcję

będzie jeździdło dla siostry (czasem i ja się karnę biglaugh.gif)

Napisano
  • Autor

> w poniedziałęk jadę finalizowac transakcję

> będzie jeździdło dla siostry (czasem i ja się karnę )

honda w garażu - jutro rejestruje

Napisano

> honda w garażu - jutro rejestruje

Szerokości i zadowolenia z auta smile.gif

Napisano
  • Autor

> Szerokości i zadowolenia z auta

bardziej siostra - bo to ona będzie jedzić ale dizęki - przekażę biglaugh.gif