Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Silniczki centralnego

Featured Replies

Napisano

Jak w temacie L i P czymś się różnią? tak samo tył, bo mi zdechł w drzwiach kierowcy, cios młotkiem pomógł na 2-3 zamknięcia/otwarcia i dalej się blokuje angryfire.gif

Napisano

> Jak w temacie L i P czymś się różnią? tak samo tył, bo mi zdechł w drzwiach kierowcy, cios młotkiem

> pomógł na 2-3 zamknięcia/otwarcia i dalej się blokuje

wyjąc rozebrać wyczyścić nasmarować a nie młotkiem traktować.

Kiedyś zablokował mi się zamek od tylnych drzwi. Najpierw nie dało się ich otworzyć z zewnątrz i od środka, a gdy już otworzyłem to nie chciały się zamknąć. Okazała się jakaś sprężynka się ułamana czy coś w ten deseń ( nie pamiętam już). Wywaliłem ją i 5 rok działa bez zarzutu.

Napisano
  • Autor

Zamek jako taki działa bez zarzutu tylko sam silnik się zacina a plastik którym jest oblany raczej jest nierozbieralny, ew rozdłubać można ale złożyć chyba byłby problem grinser006.gif

Napisano

> Jak w temacie L i P czymś się różnią? tak samo tył, bo mi zdechł w drzwiach kierowcy, cios młotkiem

> pomógł na 2-3 zamknięcia/otwarcia i dalej się blokuje

lewy i prawy się różnią, przód i tył można stosować zamiennie, najwyżej nie będzie działał jako master - tego nie sprawdzałem przy montażu grinser006.gif

Napisano
  • Autor

Kpl zamek razem z klamką wew i linką plus włączniki szyb od kierowcy bo nieraz jeden się zacinał - sam wydłubałem w 5 min - 20zł grinser006.gif