Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Owiewki w drzwiach bocznych

Featured Replies

Napisano

Mam jeszcze jedno pytanko. confused.gifCzy po założeniu owiewek nie ma problemu z zamykaniem elektrycznym szyb w drzwiach bocznych.Proszę o opinię.

Napisano

Nie ma problemu,ale wg.mnie to zbędny i mało estetyczny gadżet wink.gif

Napisano

tu się z Tobą absolutnie nie zgodzę - zapraszam na autostradę - uchyl szybkę i 160km/h - chyba ,że jazda na klimie...

Napisano

jeśli owiewki kupisz firmowe to nawet jeśli będzie problem to po jakims czasie zniknie-szybki w końcowej fazie trochę zwalniały ale po wielu powtórzeniach jest ok

Napisano

> tu się z Tobą absolutnie nie zgodzę - zapraszam na autostradę - uchyl

> szybkę i 160km/h - chyba ,że jazda na klimie...

Jazda na klimie ok.gif

Przy uchylonej szybie i dużej prędkości owszem sprawdzają się,ale przy zamknietej szybie mam wrażenie że po prostu chałasują.

Napisano

Owiewki w dzwiach przednich bocznych(jeszcze nie widziałem Bravy z owiewkami na tylnych) to super patent i nie ma żadnego problemu z domykaniem szyb,następną zaletą jest to że można mieć uchylone szyby podczas deszczu,jedyną wadą jest to że przy prędkościach powyżej 140km/h w zależności od siły wiatru mogą hałasować.

Moje kupiłem w ASO w Ełku w cenie 52pln za komplet i ciemne bardzo ładnie się komponują w połączeniu ze złotą Bravą.

Napisano

witam

tez bylem przeciwnikiem tego typu bajerkow, ale kupilem auto z nimi i spodobalo mi sie smile.gif, moge wkoncu jadac szybko miec uchylone okno:) okna zamykaja sie bez broblemu, a nie slysze czy sie tluka bo zawieszenie wszystko zaglusza smile.gif

Napisano

> Mam jeszcze jedno pytanko. Czy po założeniu owiewek nie ma problemu z

> zamykaniem elektrycznym szyb w drzwiach bocznych.Proszę o

> opinię.

No w Bravo to problemu nie byłoby - poleciłbym oryginalne które dawali do wersji GT.

Niestety do Brava zostają Ci heko. Trzeba bardzo dobrze wyczyścić miejsca podklejenia i kleic

Zerknij np. też na archiwum postów

np tutaj

tu też

W ogóle fajna jest ta opcja "Szukaj" icon_rolleyes.gif

Napisano

Polecam - mam Heko. Jedyna wada: lubią szumieć przy dużej prędkości - zagłuszyć włączając np. Dream Theater i jest git.

Napisano

> Mam jeszcze jedno pytanko. Czy po założeniu owiewek nie ma problemu z

> zamykaniem elektrycznym szyb w drzwiach bocznych.Proszę o

> opinię.

Niie ma problemu

Trenowałem zakładanie owiewek Heko (patrz linki podane przez Halnego) i w dniu dzisiejszym potwierdzam brak jakichkolwiek minusów związanych z tą inwestycją . do lekkiego przesłonięcia prawego lusterka sie przyzwuczaiłem

Napisano

> Nie ma problemu,ale wg.mnie to zbędny

dla aut bez klimy jest to bardzo przydatny gadżet

i mało estetyczny gadżet

kwestia gustu i być może koloru auta

Napisano

W czasie jazdy z dużą prędkością trochę szmi , ale można do tego przywyknąć. Ja kupiłem je przede wszystkim dlatego , żę nie mam klimy i gdy uchyliłem szybę to moje dziecko ciągle zwracało mi uwagę na przeciąg. Z owiewkami mam ten problem z głowy. W lato w czasie jazdy jest chłodniej i przeciąg nie przeszkadza. drive.gifbrawo.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.