Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

jaki 2 sub do uzupelnienia 1wszego Gt4

Featured Replies

Napisano

> moze jakis stx racze4j cos budzetowego co radzicie??

IMO albo drugi taki sam, albo zaden.

A najlepiej by bylo wywalic w cholere GT4 i kupic jeden, rozsadny glosnik.

Napisano
  • Autor

> IMO albo drugi taki sam, albo zaden.

> A najlepiej by bylo wywalic w cholere GT4 i kupic jeden, rozsadny

> glosnik.

co znaczy rozsadny mi sie wydaje ze gt4 to jeden z lepszych niedawno go kupilem

Napisano

> co znaczy rozsadny mi sie wydaje ze gt4 to jeden z lepszych niedawno go kupilem

Jeden z lepszych w MM - z tym sie zgodze hmm.gif

Napisano
  • Autor

> Jeden z lepszych w MM - z tym sie zgodze

czyli mowicie ze nieda sie zbudowac "glosnego zestawu" na gt4 12" lepszy niz magnat lepszy niz blaupunkt lepszy niz boschmann gorszy niz hertz i JL czyli chyba dosc dobry ja nie oczekuje pieknego dzwieku tylko mocnego uderzenia to nadaje sie...?

Napisano

> czyli mowicie ze nieda sie zbudowac "glosnego zestawu" na gt4 12" lepszy niz magnat lepszy niz blaupunkt lepszy niz boschmann gorszy niz hertz i JL czyli chyba dosc dobry ja nie oczekuje pieknego dzwieku tylko mocnego uderzenia to nadaje sie...?

Trzeba bylo tak od razu. Jak mocnego to prawie nie ma roznicy co kupisz zeby.GIF Ale skoro juz masz GT4 to jak pisal juz ktos powyzej - drugi GT4.

Napisano

> Trzeba bylo tak od razu. Jak mocnego to prawie nie ma roznicy co

> kupisz Ale skoro juz masz GT4 to jak pisal juz ktos powyzej -

> drugi GT4.

Bzdura. Jesli uwazasz ze zbudowanie systemu wysokocisnieniowego jest proste to... Sam sprobuj zlosnik.gif

Moim zdaniem GT4 sie do tego nie nadaje - to glosnik skonstruowany pod slabe wzmacniacze, jest bardzo miekki i ma male max wychylenie. Przez to w skrzynce BR gra slabo, bo szybko osiaga swoje maksimum, a w zamknietej po prostu nie brzmi za ladnie.

Jesli ma byc mocno i glosno to zdecydowanie odradzam ten glosnik - nawet 2szt w odpowiednio zestrojonym BR robia tylko balagan w samochodzie, po prostu sie nie nadaja.

Najlepiej byloby to sprzedac i kupic jeden, ale porzadny glosnik (niekoniecznie bardzo drogi). Moze np Polk Audio ? Seria dB ma dobre ceny, a potrafi calkiem sporo. Albo np Rainbow Hammer - super glosnik, ale potrzebuje kawalek mocy zeby zagrac. Z tych ktore znam mozna jeszcze poszukac Cervin Vega (np seria HED), Infinity... Hertz ES250 nie jest glupi, ale juz ES300 gra jakos inaczej...

Napisano

Jeżeli masz wolne 300W to kup sobie Vibe Black Air 12". Wiem, że pewnie powiecie że reklamuje to co sam używam, ale ku...a....sam sie przekonałem jak gra Vibe a jak gra JBL!

Napisano

> Jeżeli masz wolne 300W to kup sobie Vibe Black Air 12". Wiem, że

> pewnie powiecie że reklamuje to co sam używam, ale ku...a....sam

> sie przekonałem jak gra Vibe a jak gra JBL!

Ja mam wolne troszke wiecej watt zlosnik.gif

Staraj sie odpowiadac na odpowiednie posty ok.gif

Napisano

> Staraj sie odpowiadac na odpowiednie posty

Ano faktycznie blush.gif Sorry:D

Napisano

> moze jakis stx racze4j cos budzetowego co radzicie??

dwa rozne subwoofery to tandeciarstwo zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

dzieki za opinie mimo wszystko zostane przy gt4 na inne nie mam kasy moze kiedys chyba lepiej zmienie wzmaka bo 90rms to zawiele nie zdzialam narazie a tak apropo slyszalem infinita i kumple go przydymili wzmakiem 100rms(realnej) moze te glosniki maja duzy xmax i dobre cisnienie ale mi chodzi raczej o uderzenie choc ja tu dopiero "raczkuje"

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.