Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Czy da sie przerobić

Featured Replies

Napisano

Forda mondeo rocznik 99 sprowadzonego z angli do naszych warunków dorogowych, jeśli tak to jakie sa koszta i czy da sie to zrobic samemu czy trzeba w warsztacie?

dodatkowo interesuje mnie ile pala na miescie te autki w wersji kombi z silnikami diesel - a. (dodatkowo wchodzi w grę autko troksze starsze , od 95 do 97)

Napisano

przy obecnej cenie auto nie oplaca sie.

poza tym jakby nie bylo jest to troche ciecia, spawania, rzezbienia. Chcialbys jezdzic takim czyms? confused.gif

Napisano
  • Autor

oki a jak wychodza te mondki z 1,8 d lub TD w tescie spalania w miescie i na trasie ?

Napisano

> oki a jak wychodza te mondki z 1,8 d lub TD w tescie spalania w

> miescie i na trasie ?

Jak ja tym jeździłem w zeszłym roku w okresie styczeń - marzec to wychodził mi po mieście (małe miasto) ok 7,5 ON, w trasie (w 5 osób wyjazd w Tatry) wyszedł mi ok 7 l/100 jazda często w trasie (na odcinku Kraków - Piotrków Tryb w obie strony) miałem ok 140 km/h.

Mondeo MkII z 97 r kombi 1,8TD.

Paliłby mi trochęmniej ale miałem ciężko toczące się opony. Jakbym nie skasował auta to dalej bym nim jeździł frown.gif .

I w Mondkach MkI i MkII był tylko silnik 1,8TD w międzyczasie miał zmiany konstrukcyjne, ale moc prawie ta sama.

Napisano

generalnie odrazdalbym kombinowanie z przekladka.... balbym sie wsiasc do tego czegos co przypomialoby auto... co do spalania w TD nie jest wcale tak rewelacyjnie ale i tez nie najgorzej... cos kolo 8-9L w cyklu mieszanym

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.