Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

co sadzicie

Featured Replies

Napisano

Kupilem radyjko sony cdx-gt500 grinser006.gif

wiem ze wy pewnei uwazacie ze sony to ku... ale zalezalo mi na nowym radiu co sadzicie o tym modelu hmm.gif

Napisano

> Kupilem radyjko sony cdx-gt500

> wiem ze wy pewnei uwazacie ze sony to ku... ale zalezalo mi na nowym

> radiu co sadzicie o tym modelu

A powiedz mi czemu pytasz po zakupie a nie przed smile.gif

Chcesz żeby ktoś powiedział że jest super i w ogóle bajer żebyś się dobrze poczuł biglaugh.gif?

Napisano
  • Autor

> A powiedz mi czemu pytasz po zakupie a nie przed

> Chcesz żeby ktoś powiedział że jest super i w ogóle bajer żebyś się

> dobrze poczuł ?

bardzo smieszne tak poprotu pytam czy to wmiare zagra czy nie cfaniaczek.gif

przed nie pytalem bo wiem ze byscie polecali pewnie jakiego alpine lub clariona uzywango a ja takowego nie chcialem zalezalo mi na nowym

Napisano

> bardzo smieszne tak poprotu pytam czy to wmiare zagra czy nie

> przed nie pytalem bo wiem ze byscie polecali pewnie jakiego alpine

> lub clariona uzywango a ja takowego nie chcialem zalezalo mi na

> nowym

No to czlowieku podłącz i sam zobacz! Jak Ci sie będzie podobać to nie ma o czym gadać. Jak dla mnie żadne Sony nie zagra. Ale to moja subiektywna opinia...chyba jednak nie jestem odosobniony. A opinie opieram na doświadczeniu z różnymi Soniakami

Napisano

> Kupilem radyjko sony cdx-gt500

> wiem ze wy pewnei uwazacie ze sony to ku... ale zalezalo mi na nowym

> radiu co sadzicie o tym modelu

a ile kosztowalo to radyjko? przeciez mozna bylo kupic nowke blaupunkta

Napisano

Widzę że jednak poszedłeś na szpan czyli wyświetlacz "demo". Myślę że dużo lepiej byłoby w tej cenie kupić lepszą Alpinkę lub Pionka 5800. Sam chciałem tego 2giego ale postanowiłem nie szarżować i kupić coś do 600pln a resztę przeznaczyć na zakup hdd do kompa.

Na soniaka miałem ochotę tylko na wstępie. Posłuchałem kilku w porównaniu z blaupunktem czy pionkiem i faktycznie brzmienie sony jest jakby płytsze i nieco uboższe. Oczywiście jak ktoś zmienia radio z prawdziwego starocia to z pewnością będzie zadwolony szokiem jakościowym ale różnica na pewno jest jeszcze większa jak się założy jakiegoś blaupunkta, alpine czy pionka.

Do niedawna miałem podobny problem (CO KUPIĆ).... Ale dziś zakończyłem swoje męki za poszukiwaniem sprzętu i... w końcu kupiłem... PIONEER'a 30MP palacz.gifslinka.gif

deh-30mp_s.jpg

Fajny sprzęcik, ładnie gra i ma całkiem sporo funkcji equalizera czyli dostrajania brzmienia do własnych potrzeb. No i całkiem niezłe jest to że oprócz nazw mp3'ek może wyświetlać artystę, tytuł ale także np. komentarze pliku i bitrate. Tuner również ok. Z czasem jak będzie trzeba kupi się jeszcze pilocik i będzie gitara grinser006.gif

Radyjko po założeniu do autka miło zaskoczyło mnie in-plus brzmieniem z fabrycznych głośników (znaczna poprawa po fabrycznym i i tak niezłym radyjku Delco CDR500).

Przed zakupem obawiałem się czy do nowego radyjka takie głośniczki wogóle coś wskurają ale dźwięk kolosalnie się pogłębił, oczyścił i wogóle wogóle serduszka.gif

Teraz już przynajmniej wiem że z pewnocią to co mam do odsłuchu w zupełności mi wystarczy.

Wizualnie mi się zawsze podobało choć nie byłem pewny czy w aucie niebieski wyświetlacz z białymi napisami będzie wyraźny ale dziś na żywym słońcu przekonałem się że jest bardzo czytelny.

W końcu problem z głowy i pozostaje rozkoszować się sprzętem - parę dni jeździłem bez radia i jakoś tak "pusto" było grinser006.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.