Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

wlacznik obiegu w konsoli srodkowej .

Featured Replies

Napisano

po zlozeniu wlacznika zawsze wyskakuje do tego samego polozenia . czy do poprawnego działania jest potrzebne podciśnienie czy jest to niezależne . może ktoś ma fote albo rys jak to powinno być zlozone . kolko jest . confused.gif

szukajka mi wywala 1500 poz ale to same pierdolki w ogole nie związane z tematem . przed demontażem było ok .

Napisano

jakbyś jeszcze napisał o jakie auto chodzi...

Napisano

> po zlozeniu wlacznika zawsze wyskakuje do tego samego polozenia . czy do poprawnego działania jest

> potrzebne podciśnienie czy jest to niezależne . może ktoś ma fote albo rys jak to powinno być

> zlozone . kolko jest .

> szukajka mi wywala 1500 poz ale to same pierdolki w ogole nie związane z tematem . przed demontażem

> było ok .

Opisz dokładnie o co chodzi bo naprawdę ciężko zrozumieć w czym masz problem.

Napisano

> jakbyś jeszcze napisał o jakie auto chodzi...

skoro mowa o podcisnieniu to pewnie chodzi o F-ke grinser006.gif

A odnośnie problemu, być może kółko nie trafiło w tą prowadnicę co powinno bo przycisk działa niezależnie od ciśnienia- jedynie efekt naciśnięcia kółka zależy od cisnienia

Napisano

> po zlozeniu wlacznika zawsze wyskakuje do tego samego polozenia . czy do poprawnego działania jest

> potrzebne podciśnienie

TAK

Zmieniałeś ostatnio filtr kabiny?

Zobacz czy w obudowie filtra nie wyskoczył wężyk odpowiedzialny za podciśnieniowe zamykanie/otwieranie obiegu powietrza.

Napisano
  • Autor

nic nie zmieniałem . zdemontowałem konsole i wiedziałem ze tam jest jakies koleczko . niestety nie zauwazylem z której części wypadlo . przed demontażem zawsze mi przycisk nie wracal do poprzedniego polozenia . to nie była duza roznica ale jednak . stad moje wątpliwości odnośnie tego czy do jego działania potrzebne jest podciśnienie .jutro sprawdze w samoch . pub2.gif

Napisano

"... te jakieś kółeczko"

małe kółeczko o średnicy ok 5 mm i grubości ok 0.5 mm a z góry i z dołu tego kółeczka wystają małe trzpienie - szpileczki. Element ten pracuje pomiędzy dolną krawędzią klawisza i krawędzią obudowy klawisza. Jest tam wyfrezowany rowek w którym ten element się porusza. To właśnie on odpowiada za blokowanie włącznika w odpowiedniej pozycji.