Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Honda CRV 2.0 2009 odpala za drugim razem..

Featured Replies

Napisano

..po odebraniu z ASO - przypominam, że nie ze swojej winy uderzyłem w inne auto, prawym przodem. Auto odebrane, poskładane bardzo dobrze, tylko jest problem z odpaleniem - za pierwszym razem odpala na chwilę i za kilka sekund gaśnie, za drugim razem odpala od razu i potem już nie ma najmniejszego problemu. Być może usterka mała, ale wkurzająca zlosnik.gif.

Wczoraj spędziłem dzień w ASO, tym, w którym składali mi auto, dojechałem, zgasiłem, poszedłem po kierownika serwisu, odpalił, za pierwszym razem zgasło, potem zapaliło, czyli moja usterka przy kierowniku została potwierdzona. Podłączyli pod kompa, wychłodzili silnik i potem niby 100 na 100 prób palił za pierwszym razem. Faktycznie - podstawili auto, zgasili, za kilka minut odpalił elegancko za pierwszym razem, pomachałem panu i odjechałem.

Niestety - następne odpalenie (auto stało ok. godzinę) i znowu za pierwszym razem odpalił i zgasł, za drugim odpalił i chodził ok. Potem próbowałem może z 5 razy, na ciepłym, zimnym, wszystko na dwa razy.

Macie jakieś pomysły? POdobno na kompie nie było błędów, ale to nie zmienia mojej sytuacji, bo takie odpalenie na dwa razy jest mocno wkurzające no.gif

Napisano

> Macie jakieś pomysły?

cofające się paliwo, kończąca się pompa paliwa....

Napisano

Zbyt mało paliwa w baku? Poczytaj też o cofającym się paliwie.

Napisano

> ..po odebraniu z ASO - przypominam, że nie ze swojej winy uderzyłem w inne auto, prawym przodem.

1. Czujnik uderzenia? jest takie coś chyba w kolumnie kierownicy; kolega miał podobne jaja w Accordzie.

A sprawdzili komputerem wszystko...

2. Swojego czasu podobnei mi się robiło w CRXie - zaczał padać przekaźnik główny. Naprawa trwała 3 minuty wink.gif