Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

EVANDA - czujniki cofania.

Featured Replies

Napisano

Witam.

Czy montował ktoś czujniki cofania w szarej listwie zderzakowej z tyłu (a najlepiej i przodu) Evandy? Nie chcę wiercić w samym zderzaku, wolał bym w tej szarej spodniej listwie (niemalowanej), nie będą się tak rzucały w oczy.

I jeszcze jedno, do osób które montowały też przednie czujniki. Jak były one podłączane?

Napisano

ja wstawiałem ale w zderzaku bo panowie powiedzieli, że tylko tam będą działały prawidłowo i tak było...

Napisano
  • Autor

> ja wstawiałem ale w zderzaku bo banowie powiedzieli, że tylko tam będą działały prawidłowo i tak

> było...

Masz może jakiś foto lub wymiary wiercenie otworów? Robiłeś tylko z tyłu?

Napisano

> Masz może jakiś foto lub wymiary wiercenie otworów? Robiłeś tylko z tyłu?

tak tylko z tyłu - jak kupisz czujniki to jest tam wiertło i instrukcja jak i co...

Napisano
  • Autor

> Tak wygląda ok ale zdjęcia to zdobiłeś - ten szyberdach jest oryginalny?

Tak. Oryginalny. I co ciekawe działa. Choć po uszczelką jest korozja i ja trochę rozepchało. Zrobi się...

A i dowiedziałem się co za instalacja gazowa...ku...zwa...włożona używana. Instalacja Zenit. Nie wiem czy przez nia to dławienie na benzynie zaraz po odpaleniu czy inna przyczyna. Check się nie świeci. Na razie gaszę na benzynie samochód. Może pomoże.

Napisano

> Tak. Oryginalny. I co ciekawe działa. Choć po uszczelką jest korozja i ja trochę rozepchało. Zrobi

> się...

> A i dowiedziałem się co za instalacja gazowa...ku...zwa...włożona używana. Instalacja Zenit. Nie

> wiem czy przez nia to dławienie na benzynie zaraz po odpaleniu czy inna przyczyna. Check się

> nie świeci. Na razie gaszę na benzynie samochód. Może pomoże.

No to niezłe g..., przyczyną są rozjechane mapy benzyny Ruskim programem skasuj adaptację i po sprawie

Napisano
  • Autor

Wiem, że męczę Cię strasznie ale możesz napisać mi tu lub na prv jak to zrobic?

W tym tygodniu Evanda idzie na wymianę rozrzadu i do gazownika na poprawę instalacji.

Napisano

> Wiem, że męczę Cię strasznie ale możesz napisać mi tu lub na prv jak to zrobic?

Nie męczysz jest ok waytogo.gif