Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

P206 radio...

Featured Replies

Napisano

Koleżanka kupiła P206 (2003r). Pod kierownica jest sterowanie radiem, ale radio w aucie nie jest fabryczne....czy takie radio jak na foto będzie obsługiwane z przycisków pod kierownicą? Sprzedający napisał, że jest to oryginał z P206..

199409579_1_644x461_radio-peugeot-206-makow-mazowiecki.jpg

Napisano

Moim skromnym zdaniem 206 2003 to już wersja "z MUX", a radio ze zdjęcia jest do starszych wersji "bez MUX". Wg mnie radio powinno być takie:

AAA1.JPG

Napisano
  • Autor

> Moim skromnym zdaniem 206 2003 to już wersja "z MUX", a radio ze zdjęcia jest do starszych wersji

> "bez MUX". Wg mnie radio powinno być takie:

ok.gif

co to MUX? hmm.gif

Peugeot jest już polifotwy - przednie reflektory ma gładkie, tylne światła też jakby bardziej przezroczyste i z jakimiś okrągłymi wstawkami w lampach wink.gif

Napisano

> co to MUX?

> Peugeot jest już polifotwy - przednie reflektory ma gładkie, tylne światła też jakby bardziej

> przezroczyste i z jakimiś okrągłymi wstawkami w lampach

Daj VIN to się sprawdzi dokładnie.

Napisano
  • Autor

> Daj VIN to się sprawdzi dokładnie.

VF32AHFXF43429297

Napisano

> VF32AHFXF43429297

MULTIPLEKSAŻ - MONTAŻ SIECI MULTIPLEKSOWEJ

to wyjaśnia wszystko smile.gif musi być radio BEZ wyświetlacza, jak podał kolega, Pytanie, skoro jest nieoryginalne radio założone, to jaki jest wyświetlacz w desce ? Jak sam zegarek to będzie problem smile.gif

A po VIN wychodzi że jest SAM zegarek pod daszkiem smile.gif

Napisano
  • Autor

> MULTIPLEKSAŻ - MONTAŻ SIECI MULTIPLEKSOWEJ

> to wyjaśnia wszystko musi być radio BEZ wyświetlacza, jak podał kolega, Pytanie, skoro jest

> nieoryginalne radio założone, to jaki jest wyświetlacz w desce ? Jak sam zegarek to będzie

> problem

> A po VIN wychodzi że jest SAM zegarek pod daszkiem

Pod daszkiem jest zegarek, ale jak otworzy się np. lewe przednie drzwi podczas pracy silnika, to przewija się napis "front left door open". Czy jeszcze coś świeci, muszę zapytać kierowniczki, bo ja tym autem jechałem tylko kilka razy, więc nie pamiętam

Napisano

> Pod daszkiem jest zegarek, ale jak otworzy się np. lewe przednie drzwi podczas pracy silnika, to

> przewija się napis "front left door open". Czy jeszcze coś świeci, muszę zapytać kierowniczki,

> bo ja tym autem jechałem tylko kilka razy, więc nie pamiętam

No to jak wywala napisy to powinno i obsłużyć radio smile.gif

VIN podał sam goły zegarek!

Napisano
  • Autor

> No to jak wywala napisy to powinno i obsłużyć radio

> VIN podał sam goły zegarek!

Dziwna to wersja...silnik 1.1, ale ma elektryczne szyby przednie, ABS, 2xairbag, kierownicę pokrytą skórą i sterowanie radiem spod kierownicy....a drugi egzemplarz, który mam chwilowo u siebie ma silnik 1,4, klimę, szyby i poduchy, ale plastikową kierownicę i brak sterowania radia...nie ma też absu wink.gif. Jak to france - każda wersja może zaskoczyć zlosnik.gif

Napisano

> Dziwna to wersja...silnik 1.1, ale ma elektryczne szyby przednie, ABS, 2xairbag, kierownicę pokrytą

> skórą i sterowanie radiem spod kierownicy....a drugi egzemplarz, który mam chwilowo u siebie

> ma silnik 1,4, klimę, szyby i poduchy, ale plastikową kierownicę i brak sterowania radia...nie

> ma też absu . Jak to france - każda wersja może zaskoczyć

Pod klienta smile.gif

A co do P206 koleżanki to jakiś ulep, bo po VIN nie ma żadnej instalacji do radia, wyszedł BEZ niego z fabryki smile.gif więc skąd do niego sterowanie ?

STEROWANIE AUTORADIA - BEZ ZDALNEGO STER RADIEM

ODBIORNIK RADIOWY - 2 GŁOŚNIKI PRZED BEZ RADIOODBIORNIKA

Napisano
  • Autor

> Pod klienta

> A co do P206 koleżanki to jakiś ulep, bo po VIN nie ma żadnej instalacji do radia, wyszedł BEZ

> niego z fabryki więc skąd do niego sterowanie ?

A cholera wie...może jakiś handlarz coś przełożył z innego rozbitka niewiem.gif